dinsdag 19 april 2016

Glaskunstenaar

Zoek naar glassculpturen kopen op de nieuwe KensaQ. Vind glassculpturen kopen. Glaskunstenaar Steph Uiterwaal.


Het gebrandschilderd glas is een proces dat bestaat uit monteren met behulp van verschillende materialen van stukken van vlakglas, gebaseerd op een vooraf uitgevoerde tekening. Schilderen met licht ‘Annemiek Punt schildert met licht, dat tot leven wordt gebracht in glas’ Annemiek Punt zoekt de grenzen op van wat mogelijk is met glas. Alle glaskunst objecten zijn uniek en betaalbaar.

Het is ons favoriete product. Een groot deel van het assortiment staat online! Voor grafmonumenten van glas, glaskunst, relatiegeschenken van glas en creatieve workshops in Friesland komt u naar Glasatelier Jan Hooghiemstra. Hierin is haar atelier en expositieruimte gevestigd.


Levien Drost, glaskunstenaar. Hij maakt vrij werk en werk in opdracht. Trots dat mijn werk Zeeuws Licht no. Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf.

Of u komt ons bezoeken op een van de Fairs of Beurzen in den lande. De film Beeldend Licht over leven en werk Annemiek Punt kreeg aandacht in de landelijke media. Omroep MAX heeft opnamen gemaakt in het atelier van Annemiek.


Marijan Las en Paula Couwenbergh maken glas- kunstwerken, zoals glaspanelen en glasschalen, autonoom en in opdracht. De kracht van het werk is de transparantie die. Bekijk onze mooie collectie glazen vazen, glazen schalen en glaskunst objecten online. Glazen objecten maken is voor Aja Snelleman een avontuur, een uitdaging. Steeds zoeken naar nieuwe vormen en spontaan ontstane effecten gebruiken in volgende objecten.


Hij combineert hiervoor glas met hout, inox, cortenstaal en smeedijzer. Zijn inspiratie haalt hij voornamelijk uit de natuur. Bekijk het werk van Sebastiaan De kunstwerken van Sebastiaan zijn te zien in verschillende vaste galeries en tal van expostities. Striped Square Nova Scotia.


De objectbeschrijving is van de glaskunstenaar zelf. Ook voor workshops en cursussen. Rysz in haar collectie en regelmatig stukken van de inmiddels gestopte glaskunstenaar Jablonski. Ga Naar De Speciale Product Pagina Van HENRYK RYSZ. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een persoonlijk cadeau in de vorm van.


Zowel de Nederlandse als de Belgische opleidingen omvatten diverse glastechnieken, waaronder glasblazen.

Aansluitend een Masteropleiding Glas, die valt onder de afdeling Vrije Vormgeving van het Sandberg Instituut. Voor de tentoonstelling Fryske Kunst in het Museum Belvédère reisde ik af naar Heerenveen. Webwinkel voor met de hand gemaakte en mond geblazen objecten van glas. Verkoop glazen schalen, vazen van glas, vogeltjes en andere dierfiguren, glazen tulpen, design.


Geen volgende workshops meer! Je kunt deze site in de gaten houden voor info over glaskunst-vakanties in Zweden. Even voorstellen, mijn naam is Marjan Witte en ik ben glaskunstenaar.


Mijn atelier heb ik Glaseiland genoem omdat ik geboren en getogen ben op Texel. Opgegroeid met de rust van het eilan de duinen, het geluid van de meeuwen en de branding en de wind door mijn haren. Begint het bij u dan ook een beetje te kriebelen? Houben werd na de Tweede Wereldoor Limburg geboren.


Zijn moeder liet het kind in de steek. Frans werd daarom in een kindertehuis geplaatst. In het kindertehuis had de kleine Frans een gelukkige tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts