woensdag 27 april 2016

Rolgordijn 160 cm breed

Profiteer van Korting op de adviesprijs. Vraag een gratis monster aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.

De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Door de ruime keuze in rolgordijnen , is er altijd wel een rolgordijn die bij jou past. Ons rolgordijnen assortiment bestaat uit twee categorieën, namelijk standaardmaten en op maat.


Standaardmaten worden geleverd uit voorraad. De levertijd hiervan is werkdagen. U hoeft niet verder te zoeken voor rolgordijn 1. Kiest u voor ons dan heeft u rolgordijnen op maat gemaakt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Dit product wordt geheel op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Alle mogelijk maten beschikbaar. Extra hoog of extra breed ? Geef uw maten online door en wij maken het rolgordijn op maat binnen 5-werkdagen (en leveren deze gratis thuis bij u af). Het rolgordijn is gemaakt van synthetisch materiaal, waardoor je rolgordijn niet verkleurt en lang mooi blijft.


De bediening is zeer eenvoudig, met de witte kettingbediening aan de zijkant kun je met hand het rolgordijn bedienen. De ronde onderlat van het rolgordijn is ingezoomd in de stof. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen.


Rolgordijnen kopen bij GAMMA. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn ? Wij vertellen je er hieronder meer over!


Zoek je een rolgordijn voor de slaapkamer?

Dan is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te gaan. Voor de woonkamer is een lichtdoorlatend rolgordijn of duo rolgordijn zeer geschikt. Hierdoor creëer je sfeer en regel je zelf de privacy. Velux rolgordijnen zijn ideaal om dakramen te verduisteren. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis?


Houd vervelende insecten buiten en laat frisse lucht toch in uw huis. Erg teleurstellen dit product. Duo rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren, dus je hebt je duo rolgordijn op maat.


HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen. Een duo rolgordijn zit zo in elkaar dat je als het ware twee rolgordijnen hebt. Vandaar de naaduo rolgordijn.


Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts