vrijdag 29 april 2016

Monumentaal dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.

Eenvoudig online bestellen. Stolker Monuglas wordt uitgevoerd in getrokken glas waardoor men de zachte, onregelmatige spiegeling behoud die juist zo karakteristiek is voor gevels in historische gebouwen en monumenten. Stolker Monuglas laat zich uitstekend combineren met Neutral S, zodat uw monumentale beglazing vanaf heden leverbaar is mét moderne prestaties. Monumentaal glas brengt evenwicht.


De aluminium spouw is zwart gekleurd zodat deze beter in lijn loopt met de authenticiteit. Verbouwen of renoveren vraagt om liefde voor het monument en de materialen. Het juiste glas draagt bij aan de schoonhei het comfort en de beleving van het gebouw.

Geen wonder dat juist bij het uitzoeken van glas voor monumenten, de zoektocht naar het beste glas in z’n soort zo belangrijk is. Er wordt ruimte gefreesd in de sponning van het raam, waarna de nieuwe ruit wordt afgewerkt met een elastische stoppasta, een vervanger voor de klassieke stopverf. Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas. Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast door een te geringe sponningdiepte kunnen wij de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing.


U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mondgeblazen glas , cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling. Graag delen wij onze, in de loop der jaren opgebouwde, kennis met onze klanten om ervoor zorg te dragen dat monumentale panden hun authentieke uitstraling behouden met het comfort van nu. Voor eigenaren van deze panden (woningen en bedrijven) die ‘wegwaaien’ achter hun ramen en op zoek zijn naar isolatieglas, biedt dit bformatie over monumentaal glas. Verder een smalle spouw en een glad binnenblad voorzien van coating. Dit glas is bij uitstek geschikt voor gevels in historische gebouwen en monumenten.


Dit glas is te krijgen in verschillende diktes en isoleert veel beter dankzij de coating die op het glas is aangebracht. Deze coating reflecteert de warmte naar binnen, zodat deze niet verloren gaat. Dit type glas is verkrijgbaar als enkel glas , isolatieglas en gelaagd glas. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Zo kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten met dubbel glas zonder dat de authentieke uitstraling van uw monumentale pand verloren gaat. Dit glas is licht verteken waardoor de buitenwereld niet scherp gezien kan worden.

In de beginstadia van de glasindustrie had men nog niet de mogelijkheid om het glas zo glad en strak te krijgen als tegenwoordig, waardoor het oppervlak iets gewelfd bleef. Bij renovatie of herstel werkzaamheden aan oude monumentale panden, waarbij het historische karakter behouden moet blijven, wordt meestal monumentaal glas gebruikt. Vroeger had het glas een “golvend” oppervlak, dit kwam doordat het glas geblazen of getrokken werd.


Het oorspronkelijke glas heeft een typische uitstraling die refereert aan een productiewijze van glas in een bepaalde periode. Dit glas voldoet alleen niet meer aan de eisen van nu als het gaat om isolatie, geluidwering en inbraakwering. Classico monumentaal glas heeft het karakter van vroeger en de prestatie-eisen van nu.


Alhra Glas heeft veel ervaring met monumentaal glas. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen in de levering van het product en kunnen onze vakkundige medewerkers ervoor zorgen dat het monumentaal glas goed wordt geplaatst. Old Style monumentaal isolatieglas kan in alle oude kozijnen worden geplaatst zonder veel onnodig breekwerk. Ultra dun Old-Style glas is een ultra-dun isolatieglas soort, vanaf mm dun.


Extra Dun (niet monumentaal ) Extra Dun is een meerbladig isolerend glas (niet monumentaal ) met aan de buiten- en binnenzijde een glasblad dat vlak van structuur is. Het binnenblad is voorzien van coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts