vrijdag 15 april 2016

Rvs bak op maat

Gootstenen koop je op Beslist. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ontdek de voordelen van een RVS bak op maat. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden zodat het door u gewenste RVS product geheel naar wens en op maat gefabriceerd wordt. Geef hier onder de gewenste lengte en breedte in (bijvoorbeeld 4 x 3 cm) en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Gastrosteel is dé fabrikant voor al uw maatwerk!


Wij maken uw gewenste rvs maatwerk tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Door onze jarenlange ervaring in RVS maatwerk zijn wij bij uitstek geschikt om voor u uw gewenste meubel op maat te produceren.

Bent u zelf ook opzoek naar een maatwerk product? Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan. Rvs lekbak op maat direct online bestellen in diverse soorten roestvast staal, diktes en afwerkingen als gla k3geslepen, geborsteld en traanplaat. Industriële rvs lekbakken voor opvangen van chemicaliën of rvs lekbakken in zeecontainers. Naast een standaardprogramma in RVS sanitairproducten biedt Internorm de mogelijkheid om RVS producten op maat te ontwikkelen!


Geef uw wensen aan ons door en samen met onze ontwerpers ontwikkelt u een RVS product op maat. Zo ontwikkelen wij onder andere RVS aanrechten, RVS wastroggen, RVS buffetten, RVS urinoirs en meer. Koop en verkoop rvs bak eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Heeft u advies nodig bij het kiezen van het juis. Horepa leverd: RVS tafels en meubels (eventueel op maat ) voor horeca en industrie gebruik. RVS gastronorm bakken en deksels. HOREPA : Horeca, Kantine en keuken apparatuur - RVS meubels - Vetafscheiders. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Wij richten ons op de verkoop van materialen, bewerkingsservice en productontwikkeling. Kenmerkend voor de Metaalwinkel is de betrouwbaarheid en het vakmanschap.

Kom langs in ons verkoop magazijn om de materialen te bekijken, maar ook de machines in werking te zien. U kan meteen worden voorzien van kosteloos advies en een technische tekening op. Deze bakken zijn standaard zo uitgevoerd dat er een (gegalvaniseerd) vijverrooster ingelegd kan worden. Roellas is gespecialiseerd in het vervaardigen en ontwerpen van Rvs maatwerk.


U kunt bij ons terecht voor het inmeten, fabriceren, monteren en perfect afwerken van eenvoudige en gecompliceerde vormen en creaties van diverse afmetingen. Voor zowel eenmalige opdrachten als kleine series, alles op maat gemaakt. Hieronder vindt u een aantal.


Van ronde, rechthoekige en dubbele spoelbakken tot spoelbakken die aan de wand gemonteerd kunnen worden, bediende spoelbakken en RVS waterstations. Deze spoelbakken zijn van bekende merken en van onze eigen productlijn Internorm. Maatwerk is waar wij voor staan. De bak is gemaakt van 2mm dik roestvast.


Roest Vrij Staal op maat gemaakt,. RVS en aluminium plantenbakken op maat. Cortenstaal op maat bestellen doe je bij de Cortenstaal maatspecialist.


Als u op zoek bent naar een exclusieve, duurzame oplossing kiest u voor RVS bloembakken. Gardinox produceert roestvast stalen bloembakken voor binnen en buiten in hoge kwaliteit. Op dat wij deze bloembakken altijd op bestelling produceren kunt u hierbij zelf de maten bepalen. Blank RVS , wat 2B finish genoemd wordt, is eigenlijk onbewerkt RVS. Dit kan door middel van schuren bewerkt worden, waardoor er een bepaald schuurpatroon ontstaat.


Dit wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld werkbladen in de keuken, omdat hier minder snel krassen zichtbaar op zijn door de zichtbare structuur. Damme Kunststoffen heeft voor TNO deze HdPEe kunststof bak geproduceerd. Bent u op zoek naar een maatwerkbak voor op uw gereedschapskist, bent u op zoek naar een testopstelling, dan bent u bij Damme aan het juiste adres.


Een vrijblijvende offerte? Stuur ons een tekening of foto met de maten en wij maken graag een prijs voor u. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette rvs plaat meer geschikt. Bij een achterwand op maat wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt. In verschillende standaardmaten of speciaal op maat.


Wij leveren uw rvs achterwand of plaat uit eigen voorraad in diverse standaard maten of op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts