donderdag 28 april 2016

Grote grijze bank

Betaalbare, grijze banken. Bestel uw bank eenvoudig online. Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken?

Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur. Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken. De beste Bankstellen Grijs vind je hier.


Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Ziehier een grote rechte 5-zits bank in grijze stof waarop heel de familie zich kan installeren. Grote grijze bank Pelle met hoge rug.

Getoonde bank Pelle bestaat uit twee elementen van 2x 1cm. De totale breedte van getoonde bank is 4cm. Mooi in deze praktische lichtgrijze stof. Uiteraard zijn er verschillende kleuren stof mogelijk en er zijn meerdere afmetingen mogelijk. Comfortabele grote banken , loungebanken en XL- banken bestel je gemakkelijk online en laat je gratis thuis bezorgen, dagen gratis retourrecht!


Prachtige grote grijze hoekbank dok2. Hele mooie en bijna nieuwe bank , gekocht bij dok 2. Deze bank is de ideale basis voor de woonkamer en te combineren met vele kleuren en materialen. Geen wonder dus dat de grijze bank bij velen zo geliefd is! Gelukkig zijn er veel verschillende modellen waarmee je alle kanten op kunt.


Wij laten je graag zien hoe je de grijze hoekbank op totaal verschillende manieren kan stijlen. Kies jouw grijze hoekbank. In de collectie van Montèl kun je kiezen uit veel verschillende hoekbanken. Niet alleen deze hoekbanken kun je bekleden met een grijze stof, maar ook alle andere banken zijn te bekleden met een mooie grijze stof. Bekijk het Colour Center voor meer inspiratie.


Die vind je hoe dan ook bij ons!

In onze collectie hebben we meer dan 3hoekbanken! Moderne hoekbanken met strakke lijnen, heerlijke plofbanken waarin je onderuit kunt zakken met lekker veel kussens… we hebben banken in alle stijlen. En ook in diverse afmetingen: van 5-zitters tot banken waar je wel met zes personen op plaats kunt nemen. Een grote familie of juist lekker zelf languit op de bank relaxen? Dan is een hoekbank echt iets voor jou!


Er zijn talloze stijlen mogelijk, van de wat meer gedurfde tot de tijdloze kleuren. In die laatste categorie zijn onze grijze hoekbanken ontzettend populair, aangezien grijs een stijlvolle kleur is die in vrijwel ieder interieur past. Bovendien is een grijze hoekbank ontzettend trendy te maken door de bank op te leuken met kleurrijke sierkussens. Onze grijze banken zijn gemaakt van een comfortabel materiaal met stevig houten frame. Shop jouw grijze 2-zits, 3-zits of hoekbank snel en voordelig op heuts.


Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Huis en Inrichting, Banken en Stoelen. Gebruikt maar kan best nog een paar jaar mee.


Gratis af te halen in Haarlem. Te groot om mee te nemen naar mn nieuwe huis. Zit wel een scheur in de zitting maar met een kleedje erover zie je daar niets van. Gezellige woonkamer met grote grijze bank.


Geweldig beeld van een levendige woonkamer. De meeste elementen op deze foto komen uit de huiscollectie van vtwonen, zoals de grote grijze bank , de kussens en het quilted plaid bijvoorbeeld. Maar ook het dienblad en de zwarte kandelaar zijn onderdeel van deze eigen collectie. Of je nu kiest voor een grote driezitter met chaise longue, een hoekslaapbank met een voetenbank, een kleine 2-zitsbank of een relaxfauteuil.


Voor ieder interieur en ieder budget hebben we een bank of fauteuil voor jou. We geven gerust jaar garantie op de meeste fauteuils en banken. Nieuwe bank of hoekbank kopen? Wilt u graag een bank kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit?


Bij Eijerkamp kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Ons team zal u advies geven over het juiste bankstel of hoekbank voor uw interieur, passend bij uw woonstijl en budget. Bezoek onze winkels voor advies over uw nieuwe bank en kom proef. Comfort is een belangrijke factor bij het kiezen van je nieuwe bank.


En we leggen jou ook alles uit over de voor-en nadelen van de verschillende soorten bekleding. Voel je vrij langs te komen in één van onze winkels en een bank uit te proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts