dinsdag 19 april 2016

Ruitbehang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Behang nu al vanaf €online. De gróótste behang beleving in de Benelux.


Maatwerk behang voor elke wand.

Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom. Enorm aanbod ruitjes en ruiten behang van verschillende merken en in diverse kleuren. Een ruit behang is er voor elke woonstijl van retro tot klassiek, romantisch en zeker ook voor de kinderkamer.


Wij hebben alle ruitmotieven in behang voor je geselekteerd. Ruitbehang uit oude voorraden, geproduceerd in de jaren 70. De grootste behangwinkel van Nederland. Vorige Artikel van Volgende.

Door melange van de kleuren onderling ontstaan er verschillende tinten. Het ruit motief varieert in grootte van tot cm. Breedte rol: 53cm Lengte rol: meter.


Al het behang wat Kriz verkoopt is oud jaren behang. Schuimvinylbehang geschikt voor caravan, boot, camper, badkamer en keuken. Ga je behang kopen, dan is vliesbehang van GAMMA een goede keuze.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Glasvezelbehang is decoratief, sterk en eenvoudig aan te brengen op de muur. Vind de beste selectie ruit behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ruit behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Ontdek de prachtige beschikbare kleuren here. Mocht je vragen hebben of hulp bij het berekenen van het aantal rollen mail ons dan gerust! Fragile, light, carefree, paper sheets unfold in all their preserved freshness.


Op zoek naar behang grafisch behang ? Maak je huis mooi met precies het goede behang ! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. In alle kleuren en dessins. Stoffen Online biedt een breed assortiment stoffen aan.

Mulberry is Britse luxe lifestyle brand bekend van het traditionele vakmanschap en kwaliteit. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Illustratie over Het naadloze abstracte geweven patroon van het ruitbehang. Een ruim assortiment vtwonen behang en inspiratie vind je bij KARWEI.


Dit ruitbehang uit de collectie Culture Club - met zijn subtiele lijnen en variërende kleuren - past binnen elke interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts