vrijdag 15 april 2016

Merkaba activeren

Activeren van je MerKaBa lichtlichaam. Er zijn veel technieken waarmee je de MerKaBa kunt activeren. De twee driehoek piramides draaien in tegengestelde richting. Volgens de theorie is dat voor mannen en vrouwen verschillend.


Wat heel belangrijk is bij het activeren van je bewustzijnsvelden tot de grootte van een merkaba is het voelen van onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf en voor alles wat leeft. Onvoorwaardelijk betekent acceptatie van de heelhei dus geen oordelen meer hebben.

A huge, loving thanks to Drunvalo Melchizidek for all his inspiring work! MER-KA-BA Inleiding De Mer-Ka-Ba (licht, geest, lichaam) is een hongerdimensionaal contraroterend elektromagnetisch energieveld van licht en bewustzijn om ons lichaam heen. Dit is een zeer hoog spiritueel inwijdingsniveau. Tijdens deze training ontvang je ook een aantal nieuwe zeer krachtige inwijdingen.


Je wordt opgeleid tot meester-heler en als je aan alle vereisten voldoet, ontvang je het diploma meervoudig merkaba meester-heler. Op niveau leer je nog twee merkabavelden te activeren tot in de niveaus van eenheidsbewustzijn. Je krijgt veel uitgebreider theorie en achtergrond van het helingsproces en hoe je de cliënt hierbij kunt begeleiden.


Als je een bekrachtigd visioen van de Ster Tetrahedron creëert, zullen de energie frequenties binnenin de nieuwe lichtstructuren van de 12:codes jouw energie centrums op een nieuwe manier activeren.

De merkaba wordt ook de ster-tetraëder genoemd en is het. Wanneer je deze Mer-Ka-Ba activeert dan ontstaat er een dieper contact met jouw Hoger Zelf, het beschermt je wanneer de planeet door het punt van transformatie heen gaat en het geeft je meer kracht op ieder vlak van jouw leven. Je zult beter in staat zijn om anderen en jezelf te genezen. MER-KA-BA – De activatie van je lichtlichaam De Mer-Ka-Ba (licht, geest, lichaam) is een hoger dimensionaal contra-roterend elektromagnetisch energieveld van licht en bewustzijn om ons lichaam heen.


De kern van de aarde heeft een eigen trilling, dit heeft de kosmos ook en wij zitten hier tussen in. De drie onderste chakra’s verbinden zich met elkaar en vormen een driehoek met de punt naar beneden. De bovenste drie chakra’s verbinden zich en vormen een driehoek met de punt naar boven.


Die MerKaBa , unser Lichtkörper, wie er schon seit Jahrtausenden den Weisen in den Mysterienschulen bekannt ist, ist das Energiefeld das unser Höheres Selbst erweckt. Damit beginnen wir unser Karma aufzulösen und geben unserer göttlichen Seele wieder die Möglichkeit sich hier auf der Erde zu verwirklichen. Ook als je jouw lichtlichamen niet bewust activeert , kun je bij je dood opvaren naar de 4e dimensie mits je energieën uitgebalanceerd zijn en je engelenlichtlichaam volledig gevuld is.


Een nieuwe manier om je lichtlichamen te activeren en te expanderen tot merkaba ’s. Een dagelijkse activatie in de vorm van meditatie vraagt dagelijks tien minuten tijd. Het resultaat is dat je je helder voelt en onvoorwaardelijke liefde ervaart. Meervoudige merkaba technieken Ons bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn en we hebben niet alleen bewustzijn in de onze werkelijkhei maar ook bewustzijn van onszelf op andere niveau’s.


Met de MerKaBa -kubus kun je jouw MerKaBa -lichtlichaam activeren en energetisch genezen. Meervoudige Merkaba Technieken (MMT) zijn spirituele technieken waarmee je jouw lichtlichamen kunt activeren tot hun maximale potentie als merkaba ’s. Door het MerKaBa lichtlichaam te genezen met behulp van de MerKaBa -kubus en de ondersteuning van Lights, kan jouw MerKaBa -lichtlichaam opnieuw worden geactiveerd.

Hierdoor kun je opnieuw verbinding ervaren met oude spirituele kennis en goddelijke vreugde. Ook kun je innerlijk een Merkaba plaatsen De geprogrammeerde Elohim Merkaba helpt je te reizen in de Akasha van de tij je parallelle levens en ten slotte in het hele holografische Bestaan. Je pijnappelklier, hypofyse en geestelijk hart activeren tot hun hoogste niveau. In heldere bewoordingen legt Beutel uit wat de mysterieuze merkaba is. Via de heilige geometrie, mythische tradities, wetenschap en geheime mystieke geschriften leer je alles kennen over dit ‘voertuig van de goden’.


We worden allemaal door de allerhoogste begeleid. Door de Merkaba te activeren ontstaat er een dieper contact me je Hogere Zelf, en heeft het een beschermend effect wanneer de planeet door het punt van transformatie heengaat én het geeft je ook meer kracht op elk vlak van je leven! Je bent dus meer en beter in staat jezelf én anderen te healen. Meervoudige Merkaba Heling leidt tot verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale heling van een klacht.


Deze heling kan worden gegeven voor uiteenlopende emotionele, fysieke of juist mentale klachten en werkt door op alle niveaus. Het ondergaan van een Merkaba Heling ervaren mensen doorgaans als prettig. De ‘ merkaba ’ als Symbool van Bewustzijnsverruiming is het instrument welke Aartsengel Metatron aan ons ter beschikking stelt om met name energetische trillingen te verhogen, wat een bewustzijnsverruimende werking heeft doordat je verhelderende inzichten verkrijgt en voelt waar je staat op het pad van bewustwording van het prachtige feit dat. Je kunt ook je MerKaBa activeren en dan op reis gaan.


Ik heb er een apart artikel over gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts