donderdag 28 april 2016

Meubels lakken hoogglans

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Bestel direct jouw meubels hoogglans op beslist.


Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Toch worden veel mdf meubels afgedankt voordat ze aan het eind van hun levensduur zijn. Als de kleur niet meer mooi is of als deze uit de mode is geraakt wil je andere meubels kopen. We keken voor je naar het laten lakken van mdf met hoogglans verf. Spuiten en lakken van meubels , winkelinrichting en kunstwerken. Alle materialen, zowel hout, MDF als metaal.


In deze categorie ziet u de lakken welke wij in ons assortiment hebben. Deze lakken kunt u gebruiken om met nitrobeits, waterbeits of loogbeits behandelde meubels of vloeren af te werken waardoor deze beschermd zijn tegen vocht en vuil. Door je meubels te verven geef je je kast, stoelen of tafel een tweede leven.

In het GAMMA assortiment heb je de keuze uit veel kleuren en soorten binnenlak. Je kunt het beste kiezen voor een kwalitatieve, stootvaste binnenlak. Zo zijn je meubels niet alleen voorzien van een frisse look, maar kunnen je meubels ook weer tegen een stootje. Deze verf op Waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen.


THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken en concepten voor de doe-het-zelf winkelier en de professionele schilder. Hoogglans keuken overschilderen. Je kan je keuken of het nu hoogglans verf is of een fineer keuken zonder problemen overschilderen. De vraag is alleen hoe moeilijk is dat en hoe moet ik dat aanpakken.


Je kan dat natuurlijk doen met hoogglans verf en de hele keuken schuren en daarna in de grondlak. Wanneer je een interieur heeft dat opgebouwd is in zwart en wit, kunnen hoogglans meubels hier een extra meerwaarde aan geven. In een landelijk interieur met een wat rommelige. Zen ken ik alleen van het boeddisme.


Vervolgens glad schuren met zeer fijn schuurpapier, en -als het een wat groter meubel is- aflakken met een goede lakroller. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Mat , satijn, structuur of hoogglans lakken op MDF, beitsen en vernissen van fineer en massief, afwerking van buitenschrijnwerk en zelfs het sofstralen van meubels en keukenfronten , meubellakkerij Pigment kan het voor u allemaal professioneel uitvoeren aan een aantrekkelijke prijs. Let wel op dat matte verven en lakken lastiger schoon te maken zijn dan glanzende verven en lakken.

Omdat de benamingen voor matte verf en lak zo verschillen, kun je jezelf het beste bij de verfspeciaalzaak laten adviseren over de beste matte verf voor jouw woning of matte lak voor jouw meubel. Bij ons kunt u ieder meubel laten overspuiten in elke kleur naar wens. Met alle soorten kasten, dressoirs, tafel of stoel kunt u bij ons terecht.


Ook als het kersenhouten meubel door zonlicht is verkleur of lichtkleurende lakken zijn vergeeld kunnen wij u van dienst zijn om dit weer in originele staat terug brengen. Design meubels spuiten en meubels van bekende merken. Veel meubels van bekende merken hebben wij de afgelopen jaren van een nieuwe laklaag voorzien. Veel van deze merken hebben bepaalde eigen kleuren ontwikkeld waarin zij hun meubels lakken. Er zijn verschillende cabines waar uw meubels in bijvoorbeeld hoogglans of zijdeglans overgespoten kunnen worden.


Alle meubels worden in de meubelspuiterij zo veel mogelijk liggend gespoten nadat deze grondig machinaal of met de hand geschuurd zijn. Uw meubels kunnen in iedere gewenste kleur gespoten worden dankzij de eigen kleurenmengmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts