vrijdag 29 april 2016

Workshop glas graveren

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Ook een leuke manier om bij te dragen aan de uitzet van de bruid. Wat houdt deze workshop in? Workshop glas graveren en monoprinten.


Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid een kleine tekening op glas te maken aan de graveermachine. Je eigen (wijn) glazen graveren natuurlijk! Zo kun je tijdens de aankomende feestdagen iets unieks op tafel zetten!

Tijdens deze workshop leer je de basis technieken van het graveren. Met behulp van patronen (of natuurlijk eigen ontwerpen voor wie het aandurft), ga je aan de slag met glas , diamant stiften en natuurlijk een graveerpen. U graveert u mooi wijn of limonade glas met een afbeelding naar keuze of iets dat u zelf ontwerpt. De workshop duur ongeveer uur.


Tijden de workshop krijgt u koffie of thee met wat lekkers. Het is inclusief al het materiaal. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden voor minimaal personen. Voor deze workshop maken we gebruik van een mooie dikke houten tapas plank inclusief hip leertje ter decoratie. Maar ook te gebruiken als kaarsen of kaas plateau o. Zou je graag willen proberen om zelf je glas te graveren.


Het graveren van glas wordt al eeuwen gedaan. Vroeger deden ze dit met de hand tegenwoordig gebeurt dit meer machinaal. Wij gaan het ook met de hand doen maar wel met een diamant graveerstift, aangedreven door een motor. Hiermee kunnen we mooie patronen maken op.


Decorama is specialist in graveren op diverse oppervlaktes en producten.

Bekijk hier het impressiefilmpje van minuut. Daarnaast maken wij ook spiegel en glas op maat voor u in elke vorm en maat. Op vlak glas verf je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een speciale vloeistof.


Kies uit schitterende kleuren waaronder millennium oranje. En maak onweerstaanbare werkstukken die jarenlang de aandacht trekken. Proeven aan het ambacht glas graveren aan het wiel en heerlijk knoeien met inkt en een drukpers. U leert tijdens deze praktijkgerichte workshop glas en spiegel snijden, slijpen en zandstraal graveren van uw eigen ontwerp op ambachtelijke wijze. De ambachtelijke wijze houdt in dat u zelf op de zandstraalfolie gaat tekenen en het uit gaat snijden.


In de workshop wordt het met de hand gedaan met een diamant graveerstift, aangedreven door een motor. Locatie: Kunstgarage, Zuideinde Naaldwijk Tijd: 09. Je maakt een mooi lederen boekje voor je aantekeningen of tekeningen. Glas graveren of lederen boekje maken. Zin in een creatief uitje met vrienden, collega’s of familie?


Test je skills achter de zandstraalkast. Al vanaf personen boekt u een van de workshops glas bewerken bij Bijzonder Gemaakt Eibergen en wordt u zelf een vakman of vakvrouw. In deze workshop leert u dat glas graveren voor iedereen is weggelegd. In deze tijd leert u alle basisvaardigheden die nodig zijn voor het glas graveren. Een workshop voor iedereen die nu wel eens zelf iets wil graveren , maar het nooit heeft durven doen.


U kunt ook contact opnemen voor: - restauratie of reparatie van glas -in-lood ramen - workshops en cursussen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van glas !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts