dinsdag 12 april 2016

Vliesbehang structuur

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.

Geef je interieur een boost! Beslist de laagste prijzen. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats.


Structuur - en vliesbehang van ERFURT zijn expressief, effectvol en zeer gevarieerd. De structuur wordt bekomen zonder het gebruik van weekmakers of PVC, zonder vinyl of enig ander vergelijkbaar synthetisch materiaal. De talrijke oppervlakken weten evenzeer te overtuigen.

Het bijzondere van dit behang is de voelbare structuur. Het structuurbehang heeft verschillende oppervlakken en geeft een uniek resultaat in een interieur. Bloemenornamenten, geometrische patronen en klassieke strepen kenmerken deze collectie, waarbij een ruimtelijk effect ontstaat.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Je kan ze ook kopen met hippe prints zodat je meer leven in de kamer kan brengen. Ook voor de kinderkamer bieden we heel wat leuke. Elke vliesbehang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige vliesbehang aanbieding. Zo kan je bij Acaza ook vliesbehang kopen met de look van beton, natuursteen of hout. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! HD vliesbehang jeans structuur licht blauw - Ben jij ook gek op jeans?


Van een stoere jeans met used effect, skinny jeans met smalle pijpen tot een los en laag. Het is krimpvrij, eenvoudig aan te brengen en zeer sterk. Overschilderbaar vliesbehang met een fijne structuur , eenvoudig en naadloos te… € 6 € 4 95. Profline Structuurvlies 25x06M.


Het zit buitengewoon strak tegen uw muur aan, en wordt dan ook door behangers en schilders door heel Nederland aangeraden. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee.

Vliesfaser Natuurlijke structuur. Gewoon vliesbehang zal altijd min of meer de structuur van de ondergrond volgen, dus het is mogelijk dat de oude structuur dan nog steeds zichtbaar blijft. Met een zwaarder renovatievlies (bv.


Variovlies R 300) kan men wel de structuur wegwerken. Dit vlies is dikker en heeft een vilten achterkant. Je kan dit vlies best kleven met Erfurt SR 2-lijm. Als er wel wat structuur is kan zal zich dit gaan aftekenen in het vliesbehang en zal het minder goed hechten.


De rug van het behang is van vlies. Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet ingelijmd worden of zonder enige wachttijd. Voordelen van vliesbehang ? Veel mensen krijgen van dit materiaal jeuk en allergische reacties. Verkrijgbaar in een beperkt aantal structuren en gladde variant.


Het materiaal dient altijd overschilderd te worden. Het wordt meestal aangeboden op rollen van meter breed. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.


Doe dit nooit bij een behangsoort met structuur , omdat je dan de structuur uit het behang drukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts