woensdag 13 april 2016

Interieur blad

Residence, mooier dan ooit luidt het credo. Nu is het lastig om te zeggen wat iemand mooi vindt, maar over het algemeen kunnen we het er wel over eens zijn dat. Het grootste designmagazine van Nederland.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

More Than Classic is een woonblad dat over klassiek interieur ging. Dit tijdschrift is er echter mee opgehouden. Als alternatief kun je nog altijd bij. Midden pagina oktober nummer Zeilen, item Onder Dek. Inmiddels is Bravade overgegaan naar haar nieuwe eigenaren, die enthousiast met de boot zeilen.


Kijk binnen bij de mooiste binnenkijkers van vtwonen én van vtwonen lezers. Laat je verrassen door inspirerende woonideeën. Zoals een mooie woonkamer.

Eigen huis en interieur is een blad vol inspiratie. We hebben dit interieur tijdschriften op een welverdiende tweede plek gezet vanwege de actualiteit. Op de hoogte blijven van de laatste woontrends en interieurstijlen? Dan is dit interieur blad zeker een aanrader!


Ook weg van een Scandinavische. De nieuwste trends en het stijlvolste nieuws op het gebied van interieur , design, kunst, architectuur en reizen. Vind de beste Schrijnwerker voor uw huis op homify. Proest Interior: Schrijnwerker in Landsmeer. Vakblad voor project en interieur over interieurarchitectuur en interieurproducten voor de projectmarkt kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare, culturele en.


Is klassiek wonen jouw stijl? Hier vind je wooninspiratie, voorbeelden en woonideeën voor een klassiek interieur. Bekijk ook de andere woonstijlen. Glinsterende afwerkingen, fonkelende details, glanzende stoffen: metallic is al een paar jaar populair in interieurs.


Dit jaar spotten we een heuse renaissance van. Sinds jaar en dag leveren wij Horeca Meubilair en realiseren Horeca inrichtingen. Vraag snel een offerte aan of plan en afspraak.

Heel praktisch dus dat je pagina’s kan toevoegen. Ik heb grote lol gehad bij het maken van de teksten omdat ik me liet inspireren door professionele bladen. Heel veel van die teksten waren ook precies van toepassing op mijn tijdschrift!


De cover vind ik het mooist omdat die bijna niet te onderscheiden is van een professioneel interieur blad. Sugar Helsinki komt met een pop-up store naar Nederland! Het is jullie vast niet ontgaan: de Scandinavische landen zijn koplopers op het gebied van duurzaamheid.


Hertroijs Architekten houdt zich bezig met architectuur, zowel intern als extern. Met speciaal ontwikkelde montageklemmen worden de panelen eenvoudig op de felsnaad. Een klassiek interieur straalt luxe en elegantie uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts