woensdag 20 april 2016

Jaren 60 behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Shop direct retro behang online. Beslist de laagste prijzen. Retrovision en nog veel meer retro motieven.


Gratis verzending vanaf euro.

Retro Behang Het design en de sfeer van de jaren 5 en zijn helemaal terug van weggeweest. De vrolijke dessins van Orla Kiely zijn natuurlijk kind aan huis in. Meter lang verzendkosten : opsturen :na ontvangst van uw betaling binnen. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig.


Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Javascript is uitgeschakeld. U hoeft daarvoor niet lid te worden. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Nederland betaal je nooit meer dan (maakt niet uit hoeveel je in mijn winkel koopt) en soms zelfs minder. Je kunt natuurlijk ook voor het echte retro behang gaan. Gemaakt in de jaren ’ , ’of ’80. De oude rollen vind je wellicht op een markt of in een kringloop winkel. Jaren behang … mieters!


Ook tegenwoordig willen mensen liefst weg blijven van het standaardinterieur. Ze kiezen steeds vaker voor een gek patroon of een leuke kleur aan de muur. De behangsoorten uit de jaren 5 en van de vorige eeuw zijn daarom weer ‘hot’.


Is het een hype die over een aantal jaren weer wegebt? Designed for the 1:scale miniature setting. Exclusieve behang merken zoals Harlequin, Orla Kiely, Little Greene en Miss Print zijn enkele voorbeelden maar zullen regelmatig aangevuld worden met nieuwe merken, boeken en nieuwe edities. Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang , geproduceerd in de jaren en 70.


Het behang is daarom ook beperkt op voorraad. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. In onze honderden behangboeken vindt u in iedere stijl, combinaties van behang , randen en veelal ook stoffen. Retro behang jaren jaren retro behang patroon behang samen met retro behang met betrekking tot motiveren jouw huis ideeën are fantastic with behang retro cirkels bruinoranje en retro behang betreffende moedigen jouw home ideeën.


Here are some arguments and may still be a wonderful preference.

Ik ben heel blij met de resultaten en kan zeggen dat het het geld en de tijd die het kostte waard was. Met dit behang herleef je deze tijden en geef je de kamer een kleurrijke uitstraling. Heel erg bedankt en het is een plezier om zaken te doen. Authentiek vintage Behang uit de jaren zestig en zeventig Grote keuze in oud en nieuw vintage Snel geleverd Online of in showroom kleurmijninterieur. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts