donderdag 21 april 2016

Zonwerende glasfolie

Zonwerende glasfolie

Een Offerte aan via het Formulier. Bekijk de voordelen van onze Glasfolie! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel je Glasfolie online. Onze glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraakvertragende zonwerende glasfolie en glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant.


Prijzen van de zonwerende glasfolie. De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee. Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen.


Bedenk wel dat je daardoor in de winter ook minder profijt hebt van de zonnewarmte. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Glasfolie Suncontrol combineert de goede eigenschappen van “een blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen, zoals te veel hinderlijke zonnewarmte. De speciaal door Glasfolie Suncontrol ontwikkelde zonwerende glasfolie bestaat uit transparante polyesterlaagjes met daartussen een reflecterende laag metaaldeeltjes.


Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. De warmtewerende en zonwerende folies van Reprosol houden de kwalijke effecten van de zon buiten (schittering, warmte, enz.).


Met name donkere en spiegelende folies houden de hoog- of laagstaande zon onder iedere invalshoek buiten. En daar ondervindt u veel voordeel van. Zonwerende folie is enorm functioneel en biedt bescherming tegen de zon. Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie.


Zonwerende glasfolie

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.


Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Het folie dat deels de zon tegenhoudt heeft een breedte van 50cm. De lengte mag je zelf kiezen.


Eenvoudig op ramen aan te brengen! Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie ( glasfolie ) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Welkom bij Glasfolie Suncontrol. Raamfolie ( glasfolie ) op maat, naar eigen ontwerp. Glasfolie Suncontrol is al bijna jaar dé specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven èn particulieren door de gehele BeNeLux.


Zonwerende glasfolie

Op onze website vindt u informatie over alle soorten folie op glas. Graag willen wij u een handleiding bieden voor goede oplossingen met één van onze producten. Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten. Dit geldt ook voor gelamineerd glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts