donderdag 21 april 2016

Behang zebra print

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? Groot assortiment in dieren behang. Onze dierenprints gaan van tijger, zebra , luipaard en krokodil tot aan zelfs paarden, herten, koeien vogels of papegaaien.


Ons dieren behang voelt zelfs aan als een echte vacht!

Ideaal behang om de baby- of kinderkamer van je prinses te stylen. De asymmmetrische, stempel print is subtiel en fris, dankzij de goede kwaliteit papier waarop dit papier geprint is is het makkelijk aan te brengen aan elke kale muur. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Vind de beste selectie behang zebra print fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behang zebra print voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Inmiddels zijn we uitgegroeid tot winkels waar we met plezier onze klanten te woord staan. Zebra print zwart wit 53cm x 10mtr € 34. A cute animal print wallpaper that will effortlessly add a fun element to your space, and this modern take on it offers this in a stylish way that is not too overpowering. De zebra is familie van het paard en afkomstig uit zuid- en midden Afrika.


Door haar zwart witte strepen past de zebra uitstekend bij strakke, zwart witte interieurs.

Gelukkig laten zwart en wit zich ook goed combineren met andere kleuren, waardoor de zebra in veel inrichtingen mooi tot haar recht komt. De hoogwaardige vliesbehang van de fabrikant design ID hebben buitengewone structuren en designs. Door hun adellijke coating heeft het behang een hoge stabiliteit en de behangen wordt daardoor vereenvoudigt. Deze structuurbehang geven uw kamers een kenmerkende look. De sofa is gestoffeerd met een 1 polyester fluwelen stof met een mooie bamboe print.


Het is een sofa met comfortabele zit waarvan de zit- en de rugkussens vast gestoffeerd zijn. Dit mooie fotobehang met daarop een zebra is verkrijgbaar in verschillende maten. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Behang nieuw zebra print grijs.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Hier vind je een ruim collectie in diverse soorten behang en (krijt)verf. Ook voor plakfolie kun je bij ons terecht.


Ook inspiratie en tips over behang geven we je graag. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van KEK Amsterdam producten?


Magneetbehang met hippe dieren print ? Dieren print zwart wit zebra print behang 1. Je krijgt er een leuke set magneten bij!

Als jij op zoek bent naar een origineel zwart wit behang , is een zebra behang van FotoCadeau. Een zwart-wit interieur is tegenwoordig helemaal in. Met een fraaie foto print van een zebra op behang heb jij een originele wanddecoratie die ook nog eens perfect matcht bij jouw interieur.


Op zoek naar exotisch dierenprint behang ? En richt uw kamer in, zoals designer Roberto. Pimp je slaapkamer of woonkamer op met dit prachtige fotobehang van een close-up van een zebra in natuurlijke kleuren. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang.


Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld. Pas hier de keuze van de print , structuur en kleur op aan.


Kijk ook goed naar lichtinval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts