maandag 18 april 2016

Behang italie

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Nu eenvoudig online boeken! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Scherper beeld en meer levendige kleuren met de premium plus vlies behang van EnnKii door de liwwing (R) Crystal Eye technologie! De Ferrari onder de behangen. Wil je meer informatie, een prijsberekening of een vrijblijvende visual ontvangen?

MAIL dan gerust voor meer informatie. Liever eerst het collectieboek inkijken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Dit soort dessins komen oorsponkelijk uit de tijd van Jurriaan Andriessen.


Met barok behang van Behang. De weelderige, met versieringen overladen barok print fleurt uw woon- of kantoorruimte direct op. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Italiaanse verfijndheid in huis. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang.


Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Vlies behang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm.


Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Het absolute summum onder het behang. Dit is geen behang , het zijn kunstwerken! Topkwaliteit vinyl (makkelijk aanbrengen, muur insmeren) met de meest geweldige afbeeldingen. Dus als je wat anders dan anders wilt blader dan door de sublieme collectie.


Uw authentieke interieur maakt u compleet met klassiek behang. Wilt u eens iets anders dan een geheel strakke en moderne inrichting? Uiteraard kunt u het klassieke behang wel stijlvol combineren met moderne, egale interieurelementen. Klassiek behang raakt nooit uit de. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.

Beige en taupe behang bij Behangwereld. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts