donderdag 1 september 2016

Grote piepschuim letters

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Piepschuim letters geven een boost aan uw merkbeleving.


Wilt u opvallen met letters van piepschuim op de beurs, uw slogan in het groot voor uw bedrijfspan of een uniek ontwerp langs de weg? Wij doen het allemaal en nog zoveel meer! Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren, motieven en decoratie.

Je hebt de keuze uit lettertypes en diverse vormen. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en wit onbehandeld geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Met onze piepschuim producten kun je eindeloos decoreren voor bijvoorbeeld de (kinder)kamer of een leuke aankleding van de hal of gang. Maar ook voor de zakelijke markt zijn de toepassingen eindeloos.


EPS Maatwerk maakt al vele jaren piepschuim vormen en letters van groot tot klein. Met onze geavanceerde snijmachine kunnen wij letters leveren in elk gewenst formaat. Van enorme grote letters tot mini lettertjes: alles is mogelijk.

Deze 3D piepschuim letters zijn geleverd aan een klant die verschillende evenementen organiseerd. De klant heeft de 3D letters zelf uitgelicht waardoor ze nog beter naar voren komen. Deze grote 3D piepschuim letters zijn bewerkt en staan klaar om de spuitcabine in te gaan. Hier worden ze voorzien van een kunststof coating en vervolgens in de gewenste kleuren afgespoten. De 3D letters komen voor een kantoor te staan waardoor het bedrijf vanaf de weg goed zichtbaar is.


Wij leveren letters en logo’s in alle soorten en maten uit polystyreen schuim, en wij kunnen u van een gedegen advies voorzien. Deze piepschuim letters hebben we keurig op maat, en in de gewenste kleur geleverd. Stuk voor stuk echte blikvangers, die grote letters van piepschuim. De foto’s staan in ons portfolio.


We leveren piepschuim letters in grote en kleine oplages, en in alle formaten. Grote piepschuim decoratie. Dat piepschuim letters een merk groot maken hebben wij al vaker gezien.


Denk aan de piepschuim tekst die u ziet als decor in grote televisieshows zoals TED of het levensgrote piepschuim logo van onze favoriete snoepproducent. Voor het bedrijf Jacobs Elektro Groep hebben we grote piepschuim (tempex) letters gemaakt in de kwaliteit EPS200. Nadat deze piepschuim letters zijn uitgesneden zijn ze gespoten met een polyurethaan coating van 2-mm dik, glad afgewerkt en voorzien van een topcoat in de kleur wit. We kunnen ook zeer grote piepschuim letters en cijfers maken. Op deze foto zijn cijfers te zien van tot meter hoog, voorzien van een harde hotspray laag.


Je kunt bij ons piepschuim letters kopen in grote en kleine oplages, en in alle.

U kunt bij piepschuimonline terecht voor het ontwerpen en produceren van 3D piepschuim letters , 3D logo’s, teksten en ander maatwerk (2D). Dit is een zeer gla sterk en licht materiaal. Het is daarom niet te vergelijken met gewoon piepschuim.


Bij EPS- piepschuim blijft namelijk altijd een bolletjesstructuur zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts