donderdag 1 september 2016

Soorten woonstijlen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. In welke van deze woonstijlen voel jij je thuis? Er zijn verschillende woonstijlen.


Voor deze woonstijlen vind je bij vtwonen heel veel inspiratie. Hieronder vind je van alle stijlen de kenmerken.

Welke woonstijl het beste bij jou pas? In deze woonstijl worden veel lichte kleuren en natuurlijke materialen gebruikt. Omdat het gedurende de wintermaanden heel donker is in Scandinavië, willen ze zoveel mogelijk daglicht binnen laten vallen en het zo licht mogelijk van binnen maken. Ieder lan cultuur en periode kent zijn eigen woonstijl. Op deze pagina vind je de meest populaire woonstijlen.


De woonstijlen zijn goed te combineren. Uiteindelijk bestaat ieder interieur uit een mix van verschillende stijlen.

Zo creëer je zelf een unieke woonstijl. Wat zijn jouw favoriete woonstijlen ? Dit interieur zie je dan ook vooral vaak terug bij de avant-garde, oftewel de jonge kunstenaars. De bohémien staat voor zorgeloze, avontuurlijke personen. Het interieur lijkt vooral geïnspireerd te zijn op Marokko en zuid-westerse landen. Je vindt woonstijl inspiratie voor iedere kamer in huis, van woonkamer tot hobbykamer, maar we vergeten natuurlijk ook niet de buitenruimtes!


De tuin en het balkon krijgen ook volle aandacht om de stijl van binnen naar buiten te trekken. Een van de woontrends is namelijk de botanische stijl, waarbij veel groen naar binnen wordt. Woonstijlen , er zijn er zoveel dat er altijd wel een is die bij jou past. Maar juist die grote verscheidenheid maakt kiezen weer moeilijk. Soms vind je van meerdere stijlen wel iets mooi, soms twijfel je wat mooi staat in het soort huis dat jij hebt.


De populairste soorten kerstverlichting voor buiten. Het leukste van de feestdagen? Alle gezellige lichtjes overal. Deze maken de donkere dagen draagbaar en verhogen de feeststemming.


Door kleur, vorm, lijn en textuur op de juiste manier te combineren, creëer je een uitgebalanceerde inrichting in huis.

Woonstijl heeft de afgelopen jaren al heel wat interieurs van dicht bij mogen bekijken. Onze fotograaf legde de mooiste slaapkamer, woonkamers, keukens en tuinen op de gevoelige plaat. Speciaal voor u hebben we ze hieronder voor u gepresenteerd.


Van design tot landelijk en van modern tot industrieel, alle woonstijlen komen aan bod. Zoals al even kort aangehaal er zijn ontzettend veel verschillend interieurstijlen? We bespreken de meest voorkomende interieurstijlen en plaatsen linkjes zodat je meer informatie over deze woonstijl kunt lezen. Jaloezieën, dupligordijnen, plisségordijnen, duizelt het jou ook? Vivante legt graag de verschillende soorten raamdecoratie uit.


We zijn specialisten in raambekleding. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken is het wel zo prettig om leuke keukeninspiratie op te doen. Vandaag de dag zijn er heel veel soorten keuken te vinden in allerlei verschillende winkels. De keuken is een centraal punt in een woning, soms zelfs wel het hart van een huis genoemd.


Ik wist zelf al aardig welke woonstijl ik mooi von maar het kan natuurlijk zijn dat je daar totaal geen idee over hebt. Het is een plek waar het gezin samenkomt. Je eerst verdiepen in een aantal woonstijlen kan je helpen bij het maken van een moodboard. Het resultaat van het mixen and matchen van woonstijlen Als je kijkt naar de totale collectie van Rivièra Maison is deze best wat anders dan onze stijl.


Wat voor een soort verlichting heeft de moderne woonstijl bijvoorbeeld? Of de klassieke woonstijl ? We kijken naar een aantal verschillende woonstijlen en de verlichting die erbij past. Je kunt altijd variëren in het design van de verlichting maar de type verlichting per woonstijl is vaak hetzelfde. LampenKanjer is de specialist op het gebied van verlichting.


Wij hebben vrijwel alle soorten op voorraad. Wij streven ernaar je bestelling binnen dagen te leveren. Heb jij nog geen idee wat voor soort lampen je in huis wilt?


Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment. De keukens kunnen uit zeer veel verschillende materialen bestaan. Van hout tot fineer of laminaat. Van roestvrijstaal tot glas. Ook voor de werkbladen kunnen we kiezen uit een onuitputtelijke hoeveelheid soorten materialen.


Qua vormen, stijlen, materialen, kleuren en afwerkingen is vrijwel alles mogelijk. Zorg dat je een rustgevende kleur als basiskleur hebt, wit doet het hier altijd erg goe daarnaast is het belangrijk dat je verschillende soorten kamerplanten op een creatieve manier in je interieur verwerkt. Een moswand is een nieuwe trend die uitstekend bij de Organic Nature woonstijl aansluit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts