dinsdag 16 mei 2017

Authentieke meubels

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak.

Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Op naar woonwarenhuis OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bij Hedi meubelen werken we enkel met oud gerecycled hout.


Onze meubels zijn kwaliteitsproducten die met zorg en passie worden gevaardigd.

Veel van onze meubelen importeren we zelf vanuit Colombia en India. Het hout wordt veelal gewonnen van huizen die gesloopt zijn. In ambachtelijke kleinschalige meubelfabriekjes komen de meubelen tot stand. Eigen gemaakte authentieke meubels. Verkrijgbaar op bestelling en verscheidene stukken zijn uit voorraad leverbaar.


De grootste online webwinkel vol vintage, antiek en industriële meubels en woonaccessoires uit India. Ibiza style, bohemien, authentiek. Maar, ook voor kleine meubels zoals hangkasten bent u bij Noa May aan het juiste adres.


Authentieke Marokkaanse meubels. Bij Noa May vinden we de herkomst van onze meubels belangrijk. Dat garandeert u van de beste kwaliteit en ons van een uniek aanbod.


Daarbij zijn al onze Marokkaanse meubelen handgemaakt. Helaas zijn authentieke landelijke meubels moeilijk te vinden, omdat velen de sfeer verhogende werking die er van landelijke meubels uitgaat hebben ontdekt. De vraag naar authentieke landelijke meubels is groot en het aanbod beperkt. Dat heeft zijn weerslag op het aanbod en de prijs van authentieke landelijke meubels. De meubelen zijn nooit hetzelfde en daardoor uniek, daarbij zou je kunnen zeggen dat ze een “verleden” hebben.


Ook zitten er vaak gebruikssporen op de meubelen , om dit effect te versterken. Materialen die passen bij een landelijke inrichting, moeten in de eerste plaats authentiek zijn, hout maakt authentiek. Doordat hout een van de hoofdmaterialen is van een landelijk interieur, is dat vaak de basis.

Dus creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d. Woonwinkel met alles op gebied van Wonen Slapen Relaxen. Wij maken zelf eiken meubelen en spuiten meubels in iedere gewenste kleur. Kom gerust eens rondkijken in onze winkel, welke we sinds kort hebben gevestigd in de rietgedekte schaapskooi van onze boerderij. We verversen regelmatig onze voorraad woonaccessoires en authentieke meubels , zoals tafels, stoelen en kasten.


Een deel van de meubels is voorzien van een hippe en trendy kleur, passend in ieder interieur. Wij hebben een grote collectie authentieke , originele Indiase meubels. Vintage, antiek en industrieel, voor een stoer en bijzonder interieur. In onze antiekhandel staan nu nog 2oosterse kasten, dressoirs en tafels.


Hieronder een kleine greep uit dit aanbod. Wees vlug, want de voorraad wordt elke week kleiner. Bezoek ons om alles te zien. Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen Groningen en Drachten in.


In onze online winkel vindt u een groot assortiment nostalgische deurknoppen en kastgrepen, keukengrepen, deurklinken, hang- en sluitwerk in landelijke stijl en overig antiek beslag voor uw meubels , deuren, keukens ramen en luiken. Daarnaast heeft u een ruime keuze in houten en messing onderdelen, zoals konsoles en ornamenten, in onze webshop. Ebert en zijn team staan al jarenlang voor u klaar.


Hij is jaar geleden begonnen met het opknappen van oude meubelen in een klein schuurtje en inmiddels is dit uitgegroeid tot een serieus bedrijf waar dagelijks spullen in en uit gaan. Een mooie eettafel, een sfeervol tv- meubel of een stoere kast? Wij richten ons op oude authentieke meubels , robuuste en landelijke meubels en meubels op maat gemaakt. Dit alles in een stoere sobere landelijke stijl. Om problemen te voorkomen met artikelen die verkocht zijn en toch nog op de webshop in stock staan zal de webshop in deze periode niet gebruikt kunnen worden.


De Graef Wonen, meubels met een uniek en authentiek karakter. Met meer dan jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij een begrip voor Limburg en Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts