vrijdag 19 mei 2017

Keuken achterwand ideeen

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie!


Vind achterwand keuken ideeen als je nu zoekt.

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Op de foto hierboven zien we een combinatie van Mediterrane tegels met verticale houten planken. Een achterwand die perfect past bij de stalen afwerking van de keuken. Een dekkend gekleurde glazen achterwand in hoogglans geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling met een spiegelend effect.


De kit of voormalige achterwand zult u niet door het glas heen kunnen zien. Deze achterwand is eenvoudig tegen de wand te bevestigen met montagekit. Luxe achterwanden van Bokmerk worden het meest gebruikt om de keuken of badkamer een prachtig nieuw aanzicht te geven.

Maar wat kost een achterwand nou precies? Dat is afhankelijk van de vorm en grootte van je keuken. Een gemiddelde achterwand voor een gewone keuken kost €50-. Dit is exclusief de montagekosten en andere bijbehorende kosten. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen per bedrijf kunnen verschillen.


Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Als we het over een spatrand hebben, hebben we het alleen over een rand tot circa centimeter boven je aanrechtblad. In de loop der jaren is de keuken steeds meer bij de woonruimtes betrokken, met als gevolg dat de esthetische kant steeds belangrijker geworden is.


Het laatste overblijfsel van de traditionele keuken maakt nu ook plaats voor materialen uit de moderne tijd. We zeggen vaarwel tegen de tegelwand en verwelkomen de kunststof keuken achterwand. Spatband keuken van alle merken op beslist. De mogelijkheden met een achterwand voor uw keuken.


Op het gebied van keuken achterwanden is er ontzettend veel mogelijk. Foto: Zelfde onderkasten, andere achterwand - Häcker keuken Lotus Wit Materiaal tips voor de achterwand van je keuken 1.

Glas is een steeds populairder wordend materiaal voor de achterwand van de keuken. Dit is geheel logisch gezien de vele voordelen van een glazen keuken - achterwand. Maar het is vooral een mooi materiaal als je kiest voor de ‘muur’-look: die ziet eruit alsof de achterwand van je keuken uit een stenen wand bestaat. Dit is zeker in een landelijke of klassieke keuken bijzonder sfeervol en gezellig. Na al deze keuken achterwand ideeën te hebben besproken, is er maar één conclusie mogelijk.


Daarom is het belangrijk dat u kiest voor de juiste keuken achterwand. De achterwand van uw keuken bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling van uw keuken. Ook wordt de achterwand vaak keukenwand genoemd en tegenwoordig heeft u vele mogelijkheden hiervoor. Van tegels tot kunststof en van stoer. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen.


Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Keuken achterwand idee 6: de glazen achterwand. Je kunt de achterwand van je keuken ook van glas laten maken. Dit kan standaard (doorzichtig) glas zijn, maar je kunt ook kiezen voor mat glas of glas met een kleurtje. Een voordeel van glas op de achterwand van je keuken , is dat glas gemakkelijk te reinigen is.


Hij moet niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook mooi zijn. Keukenwanden zijn te verkrijgen in heel wat materialen en kleuren. Daarom maken we je hier wegwijs met inspirerende keukens , handige stappenplannen en stylingtips voor jouw droomkeuken. We delen daarnaast trends op het gebied van kookmogelijkheden en innovatieve keukenapparatuur.


Heerlijk veel inspiratie, zodat jij de keuken kunt kiezen die bij je past. Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop.


Met onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts