dinsdag 16 mei 2017

Bibelot 40up

James Brown, The Beatles, The Rolling Stones en vele anderen zorgen voor vuur op de dansvloer. Dit is hét dansfeest waar je met leeftijdsgenoten kunt dansen op de grootste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu. Geen flarden van hitjes, maar complete klassiekers met bijbehorende videoclip. Wil jij een avond los op de dansvloer?


Kom dan met je hele entourage naar 40UP ! Op de hoogte blijven van al het 40UP Radio nieuws én de 40UP dansfeesten en festivals?

Schrijf je in voor de 40UPdate. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. UP KOMT NAAR DEURNE Waar kun je als 40-plusser nog uit je dak gaan? Nou, bij 40UP in Deurne dus. Lekker dansen met je eigen generatie op de tijdloos goede muziek van toen en nu.


De hele avond upbeat met DJ’s die de tent afbreken alsof het leven pas begint. En laten we eerlijk zijn, het begint ook pas bij 40. Laat dit veld lees als je een mens.

Poppodium Bibelot Dordrecht. This video is unavailable. Ik zou graag over je rolstoel willen schrijven maar ik raakte niet echt met je aan de praat ik raakte wel aan de praat met Angela in de grote rookruimte van Bibelot. Angela stond er al uren denk ik misschien danst ze niet graag ook niet als er een 40UP feestje is Angela houdt van kletsen net als Pam.


Pam was in een goedgevuld. Verlang jij naar de tijd dat. Zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten kan iedereen zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit zijn dak gaan. DJ’s en VJ’s draaien bekende muziek uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu. Swingen op hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu.


Dit in combinatie met de videoclips zorgt voor een onvergetelijke clubavond! Sign in to like videos, comment, and subscribe. Reviews Fantastic place run by honest and good people, I am bowled over.


Masterclasses in Energiehuis. Festival Charge laadt je op voor het nieuwe Bibelot -seizoen. Zaterdag September 40UP Bibelot. Afgelopen weekend naar 40UP geweest. Nieuw is niet het juiste woord want Bibelot , het oudste pop podium van Nederland is verhuisd naar het energiehuis.


Dj’s en vj’s draaien bekende muziek uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu.

UP is hét dansfeest waar je lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen op de grootste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en de fijnste meezingers van nu, gecombineerd met unieke videobeelden. DORDRECHT – Op zaterdagavond april is de Main Stage van Bibelot dé plek voor 40-plussers. Maandprogramma april Bibelot.


Great Queen Rats (IT) Met een look-and-sound-a-like.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts