donderdag 18 mei 2017

Wollen plaids online

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Plaids van alle merken op beslist.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


De collectie van het Deense merk Silkeborg Uldspinderi bevat een ruim aantal fijne wollen plaids. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit plaids van Scandinavische wol, en ook wordt er geen gebruik gemaakt van kleurstoffen. Klippan heeft een ruim assortiment wollen plaids gemaakt van verschillende samenstellingen zoals eco lamswol, merino wol en gewone lamswol.


In deze collectie zijn traditionele weeftechnieken met moderne ontwerpen en kleurgebruik gecombineerd.

Ook leuk als bedsprei, of hang hem over de armleuning van je bank of fauteuil. Materiaal: polyester, anti-statisch. De wollen plaids zijn soepel en zacht en verkrijbaar in veel verschillende kleuren en dessins. De plaids zijn onderling mooi te combineren en per plaid hebben we combinatie suggesties gedaan, maar er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. Dus kijk wat bij jouw interieur het mooist zal zijn, zodat je lang van de plaid kunt genieten.


Deze kleuren zijn zacht en veelal neutraal zodat ze met vrijwel iedere woonstijl kunnen worden gecombineerd. Kies voor een mooie grijze wollen plaid. Of juist voor meer kleur met een okergeel plaid. Deze warme, zachte en luxe eco plaid is onder natuurlijke, milieuvriendelijke omstandigheden gemaakt van pure ongekleurde schapenwol. De wol is afkomstig van schapen die grazen in de hooglanden op de Balkan.


Ga dan voor een wollen plaid. Voor kinderen zijn er vrolijke kinderplaids met filmhelden en figuren. Om uw een beter overzicht te geven van ons assortiment hebben wij onze dekens, plaids verdeeld in verschillende categorieën. Nu ook ECOLOGISCHE DEKENS.


Verzending vanaf €in uur.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met de hand en met liefde. Als je op zoekt bent naar een kleur die niet in de webshop staat, stuur dan gerust een berichtje. Er zijn altijd veel meer kleuren mogelijk dan wat online staat! Ook kun je van de kleuren in de webshop een sample opvragen.


Zowel in kleur als ook materiaal zijn er tientallen verschillende plaids online op Sweetlivingshop. Zoek je een wollen plaid of juist een fleece plaid ? Je kunt alle soorten bestellen in onze webshop. Erg populair zijn bijvoorbeeld de plaids van het populaire woonmerk House Doctor. Zeer scherpe aanbiedingen van wollen dekens en plaids van MOST.


Kortingen die kunnen oplopen tot. Wollen deken of fleece deken? Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen.


JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en. Voor bijzondere plaids met een hoge kwaliteit ben je bij de Dekenshop. Al onze plaids zijn vervaardigd uit duurzame, hoogwaardige materialen en gaan jaren mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts