woensdag 24 mei 2017

Zazu sam slaaptrainer roze

Zazu sam slaaptrainer roze

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Zazu.


Zazu sam slaaptrainer roze

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 290. Zazu Sam laat kinderen zien wanneer ze kunnen opstaan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.


Slaaptrainer Sam roze is een professionele slaaptrainer met een nachtlampfunctie. Hoe doet Sam het schaapje dat? Het scherm wordt dan rood. Indien je kind de volgende dag wakker wordt en het is nog geen tijd om uit bed te gaan, laat het schaapje zien. ZAZU handleiding Sam het schaap.


Geschikt vanaf maanden. Schaapje Sam gaat slapen als jouw kind naar bed gaat. Zo weet jouw kind dat hij nu uit bed mag komen. Je stelt zelf in op welk tijdstip Sam ontwaakt. De Zazu Sam slaaptrainer helpt je kleintje langer te slapen met Sam , het schaap.


Sam bestaat in verschillende kleuren: grijs, roze en blauw. Met zijn functies is hij een absolute musthave voor in de kinderkamer. Alle woonaccessoires vind je op beslist.


Zazu sam slaaptrainer roze

Bestel simpel jouw woonaccessoires. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan je bed staan? En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vast onderdeel wordt van het weekend?


Dit schaap stimuleert besef van tijd en is tevens een nachtlampje. De ogen en kleur geven aan wanneer ze uit bed mogen. Nu in de aanbieding van € 4voor € 395!


Een betere nachtrust voor kinderen en ouders. De Zazu producten Sam – Pam -Lou – Fin – Zoë – Don - Dex – Liz helpen kinderen én ouders aan een betere nachtrust. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


De uitkomst voor kinderen die vroeg uit bed komen. Verkrijgbaar in grijs, blauw en roze. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Zazu slaaptrainer sam schaap roze.


Ik verkoop dit omdat onze dochter het geluid niet fijn vind. De conditie is daardoor nagenoeg nieuw. Hij is 1x uit de doos geweest.


Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken. Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam zijn ogen en wordt het scherm donkerblauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts