woensdag 17 mei 2017

Gordijnen industrieel interieur

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Alle merken interieur gordijnen. Bij een de robuuste meubelbasis met veelal een combinatie van hout, metaal en beton passen basic gordijnstoffen met karakter zoasl een wat grovere weving. Gordijnen met een pure uitstraling voor een industrieel interieur.


Interieur Inspo is er voor de interieur liefhebbers. Wij zijn een groep interieurstylisten met een grote passie voor wonen en het interieur. De Industrieel collectie van Luxaflex zorgt voor een vergrijsde lichtinval in huis wat past bij een vintage en industriële inrichting. Met deze industriële top creëer je een tijdloze look met een rauw randje in je interieur. Je zal er niet zo snel aan denken maar gordijnen kun je prima plaatsen in een industrieel interieur.


Ga dan wel voor donkere gordijnen met een waveplooi. Combineer gordijnen met je jaloezieën voor een extra sterk maar toch gezellige uitstraling. Stoffen in een industrieel interieur. Zachtheid in een grote ruimte zoals de woonkamer breng je aan met mooie stoffen in diepe kleuren, bijvoorbeeld in je raamdecoratie of kussens op de bank.


Kleuren als diep donkerblauw, legergroen of donkerpaars geven subtiel kleur aan de ruimte zonder af te doen aan de stoere stijl. Bij A House of Happiness vind je veel inspiratiebeelden voor een industrieel interieur. Dit geeft het gordijn een stoere, casual look. Tja, maar voor welke gordijnen kies je vervolgens. In een industrieel interieur komen met name kleuren als grijs, zwart en hout terug.


En laat dat nu net makkelijk te combineren zijn! Wanneer je je oriënteert op nieuwe raambekleding voor je interieur , is het allereerst van belang om te bepalen wat je specifieke wensen en eisen zijn. Bij het kiezen van gordijnen hebben de dikte van de stof, het dessin, de kleur, de plooien en het ophangsysteem een grote invloed op de uitstraling. Zo staan in een klassiek interieur gordijnen met geplooide, rijke stof goe terwijl in een industrieel interieur rechte, lichte gordijnen het beste tot hun recht komen. Een industrieel interieur staat voor stoer, hout en robuuste materialen als staal.


De warme kleur van het grove hout combineert perfect met het stoere staal in een zwarte, grijze of witte kleur. Het hout geeft een warme uitstraling aan het interieur. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Design, Direct Van De Makers. Industriële muren en gordijnen Als de keuze voor de vloer gemaakt is, komen de muren en gordijnen aan bod.


Het is mogelijk om witte muren te behouden bij een industrieel interieur , maar met wat kleur kan het geheel wat warmer worden. Grijs of pastelkleuren lenen zich goed voor de muur, maar er kan ook wat meer uitgehaald worden. Je persoonlijke smaak, eventueel gecombineerd met die van je partner, en je kan ook spelen met verschillende stijlen door elkaar.


Wat is jouw smaak, welke materialen hebben jouw voorkeur en wat is jouw idee bij ‘ industrieel ’? Toch zijn er wel richtlijnen waaraan vrijwel elke industriële inrichting voldoet, namelijk het gebruik van ruwe materialen en een ongepolijste uitstraling. Goedkope gordijnen op maat voor ieder interieur Je bent op zoek naar goedkope gordijnen op maat die passen bij jouw interieur. Ook fluwelen gordijnen zijn geen geweldige keuze.


Kies daarom altijd voor donkere gordijnen met een lichte waveplooi. Je kunt er ook voor kiezen om de gordijnen te combineren met jaloezieën of andere stoere elementen in huis. Aluminium jaloezieën geven de woning direct een industrieel tintje.


Het is een relatief nieuwe interieur stijl die steeds meer in trek raakt bij mensen die echt is wat anders willen. De indruk wordt vaak gewekt dat een industrieel interieur niet gezellig zou zijn maar dit is absoluut niet zo, smaken verschillend uiteraard maar een industrieel interieur kan erg warm en gezellig zijn. Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn.


Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel. Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp.


Zeg je industrieel interieur , dan zeg je fabriekslampen. Vanwege de enorme hype zijn de lampen dikwijls behoorlijk prijzig, maar er zijn gelukkig ook markten en tweedehandswinkels waar de lampen een stuk betaalbaarder zijn. Daarnaast zijn er bij de bouwmarkten vaak ook goede knock offs te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts