vrijdag 26 mei 2017

Grof linnen gordijnen

Echte gordijnen zijn linnen gordijnen en wij hebben er veel! Veel klanten zeggen : met linnen gordijnen creëer ik sfeer. We laten het je graag zien! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Reserveer online, laagste prijzen. Op zoek naar hoge kwaliteit linnen ? Wij leveren 1 europese linnen. Bekijk snel de uitgebreide collectie.


Gordijnen zijn er in alle soorten, maten, kleuren en structuren.

Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen , zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer. Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze. Onze linnen gordijnen in lichtgrijze, donkergrijze en antraciet kleurstijlen combineren erg goed met de natuurlijke look van linnen gordijnen. Zwarte linnen gordijne n in combinatie met natuurtinten geven extra stijl en karakter aan uw inrichting.


Daarnaast heeft linnen een isolerende werking, die de warmte en kou buiten houdt. Een gordijn in linnenstof kent vele gezichten! En dat maakt deze smaakmaker nou juist zo geschikt voor iedere interieurstijl. Nieuw binnen voorgewassen linnen vergrijsd.


Corduroy velours gordijnen. Bezoek nu onze webshop en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie! Het is een sterke, vormvaste stof die makkelijk te onderhouden is. De originele ongebleekte kleur linnen naturel Deze stof oogt mooi rustig en stoer met grove structuur. Zeer geschikt voor meubelen,zwaar tafelklee lampenkappen, gordijnen etc.


De aangegeven prijs is een meter. Ontdek ons ruime assortiment! Koop nu en verfraaien van uw huis!

Ruim assortiment online bestellen! Design, Direct Van De Makers. Deze Inbetween is wat groffer geweven als een normale vitrage waardoor deze wat prominenter in het oog springt maar toch rust uitstraalt door de zachte kleur. Deze inbetween wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld.


Op maat gemaakte linnen gordijnen. Creëer een pure sfeer in je huis met By Mölle linnen gordijnen. Ambachtelijk geweven en duurzaam geproduceerd. Gewassen linnen geeft een mooie, natuurlijke uitstraling.


En zit de kleur van uw keuze er niet bij? De stof kan ook prima geverfd worden met textielverf. Je bepaalt niet alleen de kleur van de stof, maar ook de ophangmethode en de verdeling van het gordijn.


Het gordijn kun je ophangen door middel van een rail of een roede. Stoffen Online biedt een breed assortiment linnen en levert direct uit voorraad. Set van quintus gevoerde linnen gordijnen , 1x 22 steengrijs, nu in de sale!


Van eur1voor eurtot wel goedkoper dan. Linnen uni grof , naturel bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts