dinsdag 16 mei 2017

Dakbedekking wit

Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Keuze uit ruim 1dakbedekkingen. Dakbedekking nu al vanaf €79.


Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.

Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Witte daken blijven koel door de reflectie van het zonlicht. Kies daarom voor een witte dakbedekking ! Kijk maar eens hoe bepalend de witte dakbedekking op de Elfstedenhal in Leeuwarden is voor de uitstraling van dit gebouw.


Daarnaast kan toepassing van witte dakbedekking , ook wel cool roof dakbedekking , voordelen hebben boven zwarte daken. De zwarte randen bij witte bitumen daken mogen bijvoorbeeld niet te groot worden, maar het dak moet natuurlijk wel goed waterdicht zijn en mag er bij storm niet afwaaien. Daarnaast zijn er bij witte kunstofdaken en legio aan keuzes, maar zijn er flinke kwaliteitsverschillen.

Bitumineuze- en kunststof dakbedekking is verkrijgbaar in een witte reflecterende uitvoering. Dit zijn echter twee compleet andere soorten van dakbedekking die elk specifieke eigenschappen toegedicht krijgen. In dit artikel beperken wij ons tot de eigenschappen die van invloed zijn op de koelende functionaliteit van witte dakbedekking. TPO witte dakbedekking : de meest reflecterende!


TPO zorgt voor een koeler huis of gebouw! Met deze witte dakbedekking heeft u als grote voordeel dat van de zonnestraling wordt gereflecteer wat kan resulteren in tot lagere energiekosten bij een airco. Ook als u geen airco heeft, zorgt de witte dakbedekking voor een koeler huis of kantoor. Wit reflecteert het zonlicht, en dat is ook waarom almaar meer bedrijven én particulieren kiezen voor een witte dakbedekking op hun plat of licht hellend dak. Door de klimaatverandering wordt het in de zomer almaar warmer.


De meeste daken in Nederland zijn bedekt met zwarte bitumen. Op zonnige dagen kan dergelijke dakbedekking een temperatuur bereiken van graden Celsius. Dit kan zorgwekkende situaties opleveren voor kinderen en senioren, bijvoorbeeld in schoolgebouwen en zorginstellingen. Een wit dak biedt uitkomst.


Na verloop van tijd verdwijnen de weekmakers uit het materiaal, waardoor de flexibiliteit lichtjes afneemt. Dit type dakbedekking bestaat maar uit EPDM. Een goede oplossing is de witte kunststof dakbedekking.


Deze is flexibel en sterk en wordt zonder gasbrander gelegd.

Dus geen risico op brandgevaar bij de aanleg van een wit dak op deze wijze. Alle soorten dakbedekking online. Esthetiek: Een fraai ogend wit dakvlak waarvan de gemaakte lasnaden nauwelijks te onderscheiden zijn van de witte dakbedekking , Deze witte Dakbanen zijn voorzien van een clearcoat die minder aan vervuiling onderhevig zijn dan de traditionele witte dakfolies.


De lichte kleur weerkaatst het zonlicht zodat minder warmte het gebouw binnendringt. PVC dakbedekking plaatsen is arbeidsintensief werk dat je beter niet zelf uitvoert. Daarnaast wordt dit type dakbedekking vaak toegepast in combinatie met zonnepanelen om op die manier de opbrengst van de zonnepanelen te vergroten. Bitumen dakbedekking , pvc dakbedekking of epdm dakbedekking ? Er zijn veel verschillende materialen voor jouw dak verkrijgbaar.


Een paar veel voorkomende opties zijn een bitumen dakbedekking (dakleer), een dakbedekking van pvc (kunststof) of een epdm- dakbedekking (rubber). Al deze soorten en nog andere koop je online of in jouw bouwmarkt. Voor carports of tuinhuizen kun je bijvoorbeeld kiezen voor golfplaten. Kunststof is er ook in de witte variant, het materiaal is daarom minder vatbaar voor UV straling en houdt uw huis daarom koel in de warme zomermaanden.


Omdat het materiaal zo licht is, is het makkelijk te verwerken. En kan het bovendien een oplossing zijn bij lichte onder constructies. Met ruim jaar ervaring kunnen wij snel en deskundig handelen en leveren.


EPDM dakbedekking op maat online bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts