donderdag 25 mei 2017

Restol tanalith groen

Met onze nieuwe kleur tuinhoutgroen kunt u de oorspronkelijke kleur van groen geimpregneerd hout benaderen. Deze kleur is speciaal ontwikkeld om uw nieuwe of al verweerde geimpregneerde tuinhout te behandelen. Op geïmpregneerd hout lagen. Restol is geschikt voor zowel onbehandeld hout, verduurzaamd hout als hardhout.


Met een breed scala aan matte kleuren, hebben we altijd een kleur die aansluit bij uw wensen. IB verhandelt zelf geen artikelen.

Wel heeft IB contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. Licht schuren voor het aanbrengen van de tweede laag kan het resultaat verbeteren. Kies nu uw kleur en klik op het gewenste verpakkingsformaat. Daarna wordt uw bestelling gekoppeld aan onze webshop.


U betaald snel en vertrouwd via de Ideal functie via Mollie betaaldiensten. U heeft uw Restol product zeer snel in huis. Restol houtolie biedt de restol houtolie aan in een blik van liter.


Omschrijving Tuinhout Groene Houtolie van Restol.

Bekijk hiernaast zelf het voorbeeld van hout dat jaar lang aan een gevel heeft gezeten. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Restol TM is eenvoudig aan te brengen en schuren vooraf is niet noodzakelijk. Beitsen met Restol TM houtolie wordt écht een belevenis. Indien dezelfde dag aangebracht is tussentijds schuren niet nodig.


Dekking: Transparante kleur Verpakking: liter, liter. Het bevat een UV-filter waardoor de kleur behouden blijft. U krijgt een duurzaam en mooi resultaat in zijdeglans of matte afwerking.


Restol Houtolie geeft u uw buitenhout de beste bescherming tegen weersinvloeden. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies. Toevoegen aan winkelwagen. Sorteer op Van hoog naar laag sorteren.


Uiteraard kunt u geïmpregneerd hout ook gewoon schilderen. Geïmpregneerd vurenhout is wordt ook wel tuinhout genoemd vanwege de vele toepassingen buiten. Met Restol behandeld hout blijft daardoor langer mooi.


Restol benadrukt de houtnerf Restol is vochtregulerend Restol helpt vergrijzing te voorkomen Door de diepe indringing en grote elasticiteit reduceert Restol het krimpen en zwellen van het hout tot een minimum.

Beschrijving Beschrijving. Ook voor uw tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol zeer geschikt. Onder hoge vacuüm- en druk impregneren van hout geeft dit impregneringsmiddel hout een langere levensduur en minder snelle vergrijzing door UV zonnestralen.


Tanalith E een bekend houtverduurzamingsmiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts