woensdag 10 mei 2017

Rails om schilderijen op te hangen

Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Complete sets ophangsystemen. Uw ophangsysteem laten monteren? Hoge kwaliteit Schilderij Ophangrails. Acaza, thuis in muurdecoratie.

Heeft u een vraag over een van onze producten? Unieke Schilderijen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken!


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Om het schilderij op te hangen kunt u bijvoorbeeld een ophangrail gebruiken die aan de wand of het plafond bevestigd wordt en netjes afgewerkt is. Het schilderij hangt dan met ophanghaken en onopvallende draden voor de muur.


Belangrijk is in ieder geval dat een schilderij mooi wordt opgehangen.

Tips om een schilderij mooi op te hangen. U kunt bij ons snel en eenvoudig vanuit uw vertrouwde omgeving uw bestelling bij ons plaatsen, u bestelt precies wat u nodig heeft om het vervolgens door ons te laten afleveren bij u thuis of op kantoor. Wij bieden u deze service aan door nu uw bestelling te plaatsen.


Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met ophangdraden en haken. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand.


De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Deze rail is geschikt om tegen je wand te monteren. De witte primer rail is overschilderbaar in de kleur van je muur, hierdoor wordt de rail bijna onzichtbaar. Je kunt de Artiteq clickrail snel en eenvoudig.


IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. De koorden en haken in onze webshop passen op alle bestaande railsystemen die in de bouwmarkt verkrijgbaar zijn, zoals Karwei en Praxis.


Handig wanneer u uw reeds gemonteerde ophangsysteem wil uitbreiden met extra koorden en haken om nog meer schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Indien men een schilderij aan een ophang systeem hangt, heeft het schilderij soms de neiging om wat naar voren te hangen. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bovendien is een ophangsysteem voor schilderijen ook een bijzonder flexibel systeem. Het is heel eenvoudig om een schilderij op te hangen op ieder plek aan de muur, zonder extra gaten te hoeven boren of spijkers in de muur te slaan.


Ook vergt het geen extra gereedschap om een schilderij te verwisselen of te verwijderen. Na de eenvoudige, eenmalige montage van de schilderijrail aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of nagels te gebruiken om uw kaders, kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen.


Een ophangsysteem voor schilderijen is een handig systeem om schilderijen of andere wandobjecten op te hangen. De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Papieren en kleine posters kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen. Daarnaast maakt de speciale railrand het mogelijk om stugge papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen. Met het clickconnect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig.


Bekijk voor meer informatie ook de video! Het pakket bestaat uit rails van 150cm, die bovenaan je muur komen. Aan deze rails komen ophangdraden met haakjes die in hoogte verstelbaar zijn.


Met een schilderijrail, die u meestal onder het plafond bevestigt, kunt u met ophangkoorden en haakjes uw schilderij op elke gewenste hoogte ophangen en van links naar rechts verplaatsen is ook geen enkel probleem. Door de bijbehorende armaturen met LED of halogeenlampen direct in de rail te plaatsen kunt u uw wanddecoraties eenvoudig en zonder zichtbare kabels uitlichten. Het is ook mogelijk om een LCD TV (volt flatscreen TV) op te hangen en gelijktijdig van stroom te voorzien met dit railsysteem.


Inspiratie: Hoe kunt u uw wanddecoraties ophangen zonder te boren? Hieronder ziet u een aantal ideeën om uw lijsten, foto’s en schilderijen op te hangen. Met onze ophangsystemen is het heel eenvoudig om stijlvolle collages te maken.


Aanschaffen van uw schilderij ophangsysteem is eenvoudig en zo heeft u snel uw kunst nestjes en stevig aan de muur hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts