woensdag 31 mei 2017

Vaas wit hoog

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Kies uit 1producten vanaf € 195.

Houdt u van rust, dan is het mooi om bijvoorbeeld twee van deze vazen naast elkaar te zetten. Zo creëert u rust en eenheid in uw kamer. Door verschillende vazen van vorm, en hoogte en materiaal samen te voegen creëert u een speels effect. Wilt u graag een decoratie in de vaas aanbrengen, dan is het erg mooi om met tak de vaas te schikken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De vaas is onderdeel van de collectie van het Italiaanse merk Braid Concept en is verkijgbaar in verschillende kleuren: wit , taupe en grijs.


Deze decoratie vaas is mooi om met meerdere vazen te presenteren, stijltip: ga voor kleur.

Decoratie vaas hoog past in vrijwel elke interieurstijl. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Strepenspel, textuur met een zacht aspect en originele vorm voor deze vaas klaar om uw mooiste boeketten te verwelkomen. Een witte vaas in de vorm van koraal om vier bloemstengels in te zetten.


Decoreer je huis met onze stijlvolle vazen. We hebben vazen van glas en aardewerk in verschillende kleuren en vormen, ideaal om bloemen of takken in te zetten. Met een mooie vaas of schaal van glas, keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look.


Ook handig om als windlicht te gebruiken. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Vind items binnen jouw budget. Deze design vaas van wit keramiek heeft scherpe vouwlijnen en lijkt wel van papier. Het middenformaat vaas van de fair trade origami serie, vooral geschikt voor een middelgroot boeket of bos bloemen.


Deze prachtige schelpenvaas is gemaakt van echte schelpen. Het is een mooie eyecatcher voor je interieur. Toggle navigation Ans Bakker - vaas wit hoog. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je daar. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig. In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin.

Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant. Leen Bakker heeft een ruim assortiment met vele verschillende vazen. In allerlei kleuren en maten. Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant.


En we hebben niet alleen vazen van glas maar ook gemaakt van andere materialen. Een kleine vaas op de vensterbank of een grote vaas als eyecatcher in de hoek van de woonkamer kan een hele sfeervolle aanvulling zijn op de rest van het meubilair. Heb je een leeg hoekje op de kast?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts