vrijdag 19 mei 2017

Luxaflex shades

Luxaflex shades

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Onze unieke stoffen voor de Silhouette Shades temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met wordt verminderd en bij gesloten shades van de uv-straling wordt geblokkeerd.


Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd. Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen? We informeren je graag over. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen.


Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Wij zullen met je samenwerken om de beste combinatie van stoffen, mate van doorzichtigheid en bedieningsmogelijkheden te selecteren. Daardoor zijn ze de perfecte keuze voor ieder raam in uw huis en sluiten ze aan op uw stijl. Jaloezieën van alle merken op beslist.


Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand. Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail. De facette shades zijn prachtig ontworpen rolgordijnen met een extra functionaliteit. Een normaal rolgordijn haalt u namelijk omhoog en omlaag om uw kamer te verduisteren, bij de luxaflex facette shades kunt u het gordijn echter naar beneden laten en toch daglicht in huis krijgen.


Let op: voor dit product geldt een aangepaste levertijd van tot werkdagen. Luxaflex Duette Powerview. De Plissé Shades collectie omvat vijftig kleuren en prachtige ontwerpen.


Luxaflex shades

Hier zie je enkele van onze favorieten. Bekijk hoe verschillende kleuren en producten je kamer kunnen veranderen. Je kunt kiezen uit drie transparanties. De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan uw kamer. Decokay heeft een uiteindenlopende variëteit aan stoffen beschikbaar die een transparante, zonwerende, isolerende en verduisterende werking hebben.


De mm plissé shades zijn vanwege de smalle plooi uitermate geschikt voor kleine ramen. Altijd stijlvol De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en. Silhouette Shades bestaan uit twee lagen transparante stof die onderling verbonden zijn met een niet-transparante laag stof. Natuurlijk kan het geheel ook, nét als een rolgordijn omhoog en omlaag bewogen worden zoals een rolgordijn. Erg handig als u de Silhouette shades bijvoorbeeld voor een kiepkantelraam of draaikiepraam gaat hangen.


Luxaflex shades

With the LiteRise Operating System, the Duette Shade is simply raised or lowered with your hand on the bottomrail of the blind. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dankzij de unieke stofsoorten voor de Silhouette Shades wordt het zonlicht zo gereguleerd dat gesloten shades voor uv-straling blokkeert.


View the full range today. Zo wordt jouw interieur optimaal beschermd. Door de stof op het rolgordijn op- en af te rollen bepaald u zelf de hoeveelheid licht die binnenvalt door de lamellen in de stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts