woensdag 31 mei 2017

Badkamerventilator met timer

Badkamerventilator met timer

Badkamerventilator , Laagste Prijs! Ventilatoren met jaar garantie. Vergelijk prijzen van badkamerventilator met timer. Bestel Direct Online op beslist.


Badkamerventilator met timer

Soms wil je dat de ventilator sowieso een bepaalde tijd blijft blazen, onafhankelijk van de luchtvochtigheid. Bijvoorbeeld omdat je een toilet in je badkamer hebt staan. Na gebruik van het toilet is de lucht niet vochtig, maar wil je wel de lucht verversen.


Deze ventilator is perfect geschikt voor in de badkamer, toilet of andere vochtige ruimte. Ten tweede bevindt zich aan de achterzijde van de ventilator een terugslagklep. Hiermee wordt voorkomen dat koude lucht van buitenaf in uw ruimte kan. Gratis Bezorgd vanaf €5-. Zeer stille badkamerventilator 1mm met vochtsensor en timer.


Badkamerventilator met timer

Nieuw in originele verpakking. Schrik niet van onze lage prijzen! Door de verwisselbare frontplaat is de ventilator geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Met de keuze uit tussen veertien verschillende panelen van kunststof of glas past de dRim badkamerventilator in iedere badkamer of andere te ventileren ruimte.


Deze badkamerventilator wordt geleverd met timer en vochtsensor. Wilt u een luxere badkamerventilator ? U kunt ook kiezen voor onze luxe of design badkamerventilator. Wat is een badkamerventilator met timer ? Een badkamerventilator met timer is voorzien van instelbare nalooptimer.


Badkamerventilator met timer

Dit is ideaal voor gebruik bij badkamers en toiletten. Over het algemeen worden deze ventilatoren aangesloten op de verlichting. Bij het betreden van de ruimte en het aanschakelen van de verlichting zal de ventilator ook aanslaan.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Met schimmelbestendig verf voorkomt u dat de schimmels terug komen wanneer er een badkamerventilator word aangesloten. Vochtplekken of druppels De vlekken, kringen en druipstrepen zijn ook te zien als ze zijn opgedroogd. De badkamerventilator met een ingebouwde timer loopt, nadat u weg bent uit de badkamer, standaard een aantal minuten door.


Dit heeft als voordeel dat al het vocht en vreemde geurtjes worden afgevoerd. Het aantal minuten dat de badkamerventilator doorloopt, is door u zelf in te stellen tussen de 5-minuten. Met een badkamerventilator voorzie je je badkamer van extra verkoeling, handig op bijvoorbeeld warme zomerdagen.


Er zijn veel verschillende badkamerventilators, variërend van goedkope tot duurdere en kleine tot grotere modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts