woensdag 10 mei 2017

Behang foto

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel jouw favoriete behangthema of kleur eenvoudig online. Vind hier alle deals in National!


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.

Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto , of een foto van een fotobank. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen. Hebt u een mooi exemplaar gevonden? Kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering.


Een rustgevende foto van een kabbelende waterval, een mooi bos in herfstige omstandigheden, een tropisch stran de skyline van een wereldstad of een afbeelding van helden uit de sport-, muziek of filmwerel wij maken het mogelijk in onze enorme database met scherp gefotografeerde afbeeldingen. Hang je een adembenemend mooie foto aan een groot oppervlak, dan wordt de kamer vanzelf uitnodigender, terwijl je kleine kamers groter laat lijken als je er behang met lichte motieven ophangt. Wall-Art heeft een zeer uitgebreid assortiment zelfklevend behang en vliesbehang in de mooiste dessins.

Een muurvullend behang van een strand waarbij je kunt wegdromen of behang van prachtige olifanten. De mogelijkheden met fotobehang zijn zeker groter dan in het verleden. Het gaat niet alleen om de kwaliteit van het materiaal en de scherpte van de foto. Een andere belangrijke factor is de illustratie zelf, de afbeelding op het fotobehang.


Van kinderbehang, denk aan Disneybehang, tot behang voor de woonkamer of slaapkamer. Fotobehang is lichtbestendig en verkleurd dus niet. Hoe beter de kwaliteit van de foto , hoe scherper het behang uiteindelijk wordt.


De mooiste afbeeldingen van Bos, Natuur, Dieren en veel meer. Maak van je huis een thuis. Wij printen dit haarscherp en snijden het op maat.


Wij doen altijd kosteloos een kwaliteitscheck voordat wij het behang. Jouw eigen foto op behang ? Vervolgens kun je kiezen tussen Airtex behang of Vinylbehang. Doordat je zelf een foto uit mag kiezen, is het behang altijd naar jouw smaak. Eigen foto op behang met kwaliteitscontrole voor maar €1per m².


Upload een foto en selecteer je uitsnede.

Voor 14:bestel dezelfde werkdag verzonden! Van industrieel tot natuur behang , vind precies wat past bij jouw wensen. Creëer een klein hoekje voor jezelf met een fotobehang van het Rijksmuseum. Of maak juist een groot statement met een design behang.


Neem een kijkje in een van de thema’s en vind die ene speciale foto die past bij jou! Bij het kiezen van een foto moet u onthouden dat de foto een vergroting is die vanaf een geschikte afstand dient te worden bekeken. Wij bieden uitstekende, ecologische afdrukkwaliteit aan, maken gebruik van de beste materialen alsook worden meer dan 1miljoen fantastische foto ’s aangeboden die gemaakt werden door professionals.


Kies je samen met je kind voor een behang van Nijntje of misschien een print met sterren? Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang. Of wil je graag een meer neutrale, zachte uitstraling met een effen behang in een pasteltint voor op de babykamer? Alles is mogelijk en binnen de uitgebreide collectie fotobehang van KARWEI is er voor een ieder wat wils.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts