woensdag 10 mei 2017

Ooyen glashandel

Bij Glasschade binnen min bij u. Bij glasschade binnen min bij u! Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice. Jongens leveren goed werk. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Ger van Ooyen als kleine zelfstandige ondernemer. Dag en nacht was hij samen met zijn vrouw in de weer met zijn ambachtelijk schildersbedrijf. Na diens overname werd er flink geïnvesteerd en Schildersbedrijf Sjef van Ooyen werd geleidelijk aan een grote speler in de regio.


In de regio Zuidoost Limburg waren ze de allereerste glaszetter die een volledige dag- en nachtservice in het leven geroepen hebben! Levertijden glashandel Glaspunt: Onze glashandel staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning tijdens bouw, verbouw of renovatie.


We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van onze snelle levertijden voor de handel van glas. Wij bieden u een breed scala van diensten: uur glasherstel, mooi traditioneel glas in lood werk, hardglazen puien, kunststof kozijnen, glazen achterwanden, hoogwaardig dubbel glas, terrasoverkappingen, balustrades.

Wilt u de beste glashandel inhuren en wilt u niet te veel betalen om gebruik te maken van de kennis en expertise van deze glashandel , dan kunt u het beste verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Links Schildersbedrijf Sjef van Ooyen. Offerte of informatie aanvragen.


Patricia Van Ooyen heeft functies op zijn of haar profiel. Alleen de planning binnen is. Uw AF-erkende specialist is. Naast een glashandel van ooyen vind je ook schilder, glas, glaszetter, groothandel, groothandel in bouwmateriaal. Als ambitieuze glashandel nemen we ook onze maatschappelijke taken serieus.


Veel van onze producten zijn vanuit onze glashandel direct leverbaar. De meest volledige site met ruim 66. Onze diensten worden geleverd aan particulieren en bedrijven in Parkstad en omstreken. Bent u dus op zoek naar dé specialist in glas op maat in regio Parkstad?


Landgraaf vindt u op Openingstijden. U kunt gerust eens langskomen in onze showroom in Kerkrade (Limburg), of vraag meteen een offerte aan! Demissionair minister Spies van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaat de isolatie-eisen voor nieuwe gebouwen aanscherpen.


De vereiste U-waarde voor ramen.

Dat is ambitie in harmonie met een lekker gevoel. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en. Glashandel van ooyen op Telefoonboek.


Een overzicht is hier te vinden. U zoekt naar glashandel , isolatieglas, veiligheidsglas, glas, bedrijven, gratis offerte. Hier vindt u adressen, telefoonnummers, beoordelingen en openingstijden voor.


Voorbeelden van gerealiseerde toepassingen van een aantal bedrijfswageninrichtingen die wij in Limburg gemaakt hebben. Bedrijfswageninrichting op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts