dinsdag 24 oktober 2017

Grondverf voor muur

Grondverf van alle merken op beslist. Zo komen vers bepleisterde muren , houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen.


Voor welke kleur grondverf ga jij? Wanneer je grondverf gebruikt, is het materiaal beter beschermd tegen vuil en komt de afwerkkleur meer tot zijn recht.

Deze primer neutraliseert zuigkrachtverschillen van de ondergrond en is dus ook geschikt voor poreuze ondergronden zoals beton of bakstenen. Maak je huis als nieuw met de verf of beits voor binnen. GAMMA heeft binnenbeits en binnenlak in een grote hoeveelheid kleuren en je kan zelfs je eigen kleur bepalen. Die kleur kan gemengd worden en je hebt jouw unieke kleur voor op de muur , kozijn of deur. Primer en grondverf kopen: uitgebreid assortiment.


Primer of grondverf kopen, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Wij adviseren je graag de juiste MDF grondverf of zorgen ervoor dat je op een andere ondergrond de juiste basis kunt aanbrengen. Neem contact met ons op of bestel meteen online, dan gaan we er voor je mee aan de slag.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wijzonol geeft je advies en tips voor het gebruik van grondverf. Dit is met name geschikt voor lagere gelegen delen van de muur. Dit is immers de plek waar vocht zich ophoopt en naar binnen wil.


Weer een ander prachtig voorbeeld is een muurverf die zelfreinigend is. Dit is ideaal als je veel mos aanslag hebt op de gevel. Dit type verf zorgt voor een verminderde vuilaanhechting en houdt je muurtje dus schoon.


Dit geldt voor tal van ondergronden. Je kan een primer gebruiken voor pleisterwerk, gipsplaten of de juiste grondlaag voor bakstenen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen oppervlakte.


De beste primer verf kopen? Goeie grondverf legt de basis voor de rest van je schilderwerk. Wil je niet om de haverklap opnieuw je muur schilderen? Zorg dan altijd eerst voor degelijke grondlagen. De prijs van een primer verf is méér dan de investering waard.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Standaard is grondverf gewoon wit, maar er bestaat ook aangekleurde grondverf die zorgt voor een mooier resultaat bij bepaalde eindkleuren.

Op zoek naar een primer voor buiten of grondverf voor binnen? Of je nu thuis de muren aan het verven bent of met professionele kwaliteit het houtwerk op het terras wilt behandelen: met topmerken als Wijzonol, Rust-Oleum en Sikkens zit je goed. Deze laag geprijsde grondverf heeft een goede dekkende dekking en schuurbaarheid. Geschikt voor binnen en buiten toepassingen.


Deze grondverf op basis van alkyd is geschikt voor vrijwel alle houtsoort. Het is de beste manier om de grondverf goed aan te brengen en die daarna dekkend af te lakken. Tip: wil je vers bepleisterde muren , houten meubels of kozijnen gronden?


Gebruik bij voorkeur twee lagen, zodat de grondverf de ideale basis biedt. Je kunt er daarna overheen met aflak, voor de strakke afwerking die je voor ogen hebt. De multiprimer Rapid is een primer die een zeer goede hechting heeft op diverse kunststoffen en staal.


De Thixotrope grondverf is uitermate geschikt voor het behandelen van vochtig hout en het opvullen van kleine. Moet je krijtverf verdunnen? Normaal gesproken wordt krijtverf onverdund gebruikt voor een dekkend effect. Hierdoor zal de verf niet alleen dunner, maar ook transparanter worden. De primer werkt niet alleen als voorbereiding op het te schilderen oppervlak, maar zorgt ook voor een perfecte hechting van de toplagen.


Je vermijdt verfstrepen op je muren. Een grondverf heeft als voordeel dat je ze kan toepassen op verschillende soorten materialen, zoals beton, gips, scheidingswanden of behang of glasvezel. Is dat ipv coating of de isolatiecoating, die men van te voren op de muur aanbrengt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts