maandag 23 oktober 2017

Clipper theedoos

Clipper theedoos

Kies uit producten vanaf € 99. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Elk kopje dat je drinkt, betekent dat we het goede kunnen blijven doen om de mens en de planeet te ondersteunen. Daarom zijn al onze producten gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten en een zuiver geweten.


Clipper theedoos

Van Sinterklaas kreeg ik afgelopen keer een clipper theedoos cadeau vol met thee. Nu weten degene die mij volgen denk ik inmiddels wel dat ik dol ben op thee. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes met al deze smaken thee. Ik denk dat je een theeliefhebber niet blijer kan make. Clipper thee komt uit Dorset in Engeland.


Alle theesmaken zijn afkomstig van fairtrade plantages en bijna alle soorten zijn ook nog eens biologisch! Houten theedoos - 9-vaks theekist. Een grote theedoos heeft als voordeel dat u er meerdere theezakjes en verschillende theesoorten in kunt opbergen.


Bovendien heeft u de mogelijkheid eens wat extra thee in te slaan als de supermarkt of een theewinkel een speciale aanbieding heeft. Een luxe theedoos is handig wanneer u meer zoekt dan een praktische oplossing. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


With our excellent range of delicious, fairtrade and organic teas, coffees and hot chocolates we can offer the perfect hot drinks selection for any business. Gemaakt van de beste thee van de beste theeplantages ter wereld en de beste kruiden van de beste kruidentuinen ter wereld. We love to hear from our customers nearly as much as we love tea. So, whatever your feedback, question or suggestion – send us your thoughts. Met een keurmerk kan een merk laten zien dat het zich inspant om duurzamere producten te maken.


Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Questionmark hanteert de definities van topkeurmerk zoals die zijn. Het leek mij leuk om aan jullie meer te vertellen over deze theedoos en te vertellen over de verschillende smaakjes thee. In een theedoos kun je geordend je verschillende theesoorten bewaren.


Zo heb je ze snel het overzicht. Voorverpakte theezakjes liggen daarbij voor de hand maar als je graag losse thee wilt bewaren kun je dat prima doen door je thee voor te verpakken in theezakjes die je zelf kunt vullen. Laat je boodschappen makkelijk en snel thuis bezorgen of haal het op bij jouw PLUS. We kenden al enkele smaken van dit mooie merk, maar een pakket met zóveel lekkere smaakjes is natuurlijk altijd fijn!


Ten eerste omdat de thee van dit Britse merk Fairtrade is. Of in dit geval de verpakkingen van de theezakjes. Welkom bij Gele Kruis, het Gezonde Warenhuis. Wij werken volledig online, onze prijzen zijn daardoor altijd scherp en u profiteert van ongekend voordeel. Eenvoudig uw AH boodschappen afhalen of bezorgen.


Deze producten hebben dezelfde prijs als in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts