vrijdag 27 oktober 2017

Roestvrijstalen plaat keuken

Bekijk hier onze ruime Collectie! Inclusief Klantervaringen! Grootste keuze keukenachterwanden. Vergelijken doe je op Beslist. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.

Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Een rvs plaat voor elk type muur.


Op een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs plaat worden geplaatst. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette rvs plaat meer geschikt. Bij een achterwand op maat wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt.


Bijvoorbeeld als achterwand in keuken of medische ruimtes.

RVS plaat is bij uitstek geschikt voor hygiëne toepassing. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden. Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren. Uiteraard hebben we deze roestvrijstalen keukens nu opgesteld staan in onze showroom met Snaidero Italiaanse design keukens.


U kunt natuurlijk uw gehele keuken in rvs uitvoeren, meestal wordt er echter voor gekozen om een aantal kasten in een andere kleur danwel materiaal uit te voeren. Kies daarom ook voor goede apparatuur in uw rvs keuken , bijvoorbeeld keukenapparatuur van Boretti, Atag of Gaggenau. Kies ook voor een roestvrijstalen keuken ! Meer weten over rvs keukens ? Muren met een vlakke achterwand zijn hier het meest geschikt voor. De vlakke achterwand kan gemonteerd worden door dubbelzijdig tape aan de achterwand te plakken.


De montagekit wordt op de plaat aangebracht. Het materiaal is robuust en geeft een mooie uitstraling aan uw keuken. Met de geslepen K3RVS platen van Metaalcenter.


Maar wat in de professionele keuken al lang vaste praktijk is, kunt u nu ook in overweging nemen: een keuken met roestvrijstalen fronten. Deze bestaan allereerst wel uit een dragerplaat, die vervolgens met een roestvrijstalen plaat wordt overtrokken. Het ziet er zeer professioneel uit.

Nadelen: - Mijn wand bleek niet volledig glad dus daar moest ik nog iets aan doen anders zou de plaat niet goed hangen. Ik vond de hoeveelheid bijgeleverde lijm enigszins aan de magere kant. RVS achterwanden voor uw keuken.


Welke plaatdikte wordt meestal voor RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) achterwanden gebruikt? Wat moet je hier aan doen? Keukenachterwanden op Beslist. Aan een roestvrijstalen keukenblad werkt u zorgeloos!


RVS Achterwanden worden vaak geplaatst in modern of industrieel ogende keukens. Hoewel RVS zowel voor de professionele keuken als voor de hobbykok zeer goede eigenschappen heeft is er wel een aandachtspunten bij het gebruik van dit materiaal. RVS aanrechtbladen zien er heel goed uit. Hier zijn gebruiksgemak, hygiëne en levensduur de meest belangrijke elementen. De eerste eerlijke roestvrijstalen keuken op maat toont karakter en dat maakt hem zo uniek.


Een keukenblad van roestvrij staal (rvs) biedt vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiëne worden gevraagd. Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen ze goed in elke keuken. Wij maken elk keukenblad voor u precies op maat. RVS is een materiaal dat hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is, het is onverwoestbaar en daarom ook het meest geschikt als keukenblad.


Een RVS keukenblad is strak dat bij elke moderne keuken past. RVS achterwand voor in de keuken Zoek je een luxe, hygiënisch en modern element in de keuken ? Kijk dan eens naar een RVS achterwand. Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts