woensdag 18 oktober 2017

Automatische screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. De laagste prijs tuinslangen online. Ook grote screens doe je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige Somfy motor. Vaste of draadloze bediening.


Met een Somfy motor in je screens is het bedienen van je zonwering kinderlijk eenvoudig.

Handmatig of automatisch bedienen. Uiteraard kunt u uw screen probleemloos handmatig bedienen, maar wij bieden een grote keus aan automatische bedieningssystemen. Als u een offerte aanvraagt, zult u ontdekken dat screens bij Zonweringstunter. Met de Nina io afstandsbediening kun je tot maar liefst elektrische rolluiken en screens of groepen apparaten op geprogrammeerde tijden automatisch inschakelen.


Simuleer je aanwezigheid door de stand van rolluiken en screens ook als je niet thuis bent te veranderen. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant.


Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft.

Naast het feit dat screens tot wel van de warmte door zonnestralen tegenhoudt, zorgt het er ook voor dat uw interieur (zoals meubels en behang) niet verkleurd door de zon. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Van stijlvolle windvaste screens heeft u het hele jaar door plezier. Ze houden uw woning koel op warme zomerdagen en rekenen genadeloos af met storend zonlicht.


We horen het van al onze klanten. Wie éénmaal windvaste screens van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders. In dat geval win je aan comfort door je screens neer te laten.


Ze zitten aan de buitenzijde van het raam en je kan ze neerlaten als je de hitte van de zon buiten wil houden. Mooi meegenomen: met screens krijgt je huis een gunstigere EPB-score. HTF geleiders worden gebruikt om een screen direct op een muur of kozijn te plaatsen.


Screens fungeren immers als zonnewering. LHTF geleiders worden gebruikt om een screen tussen twee muren in te plaatsen. Energie besparen met screens Buitenzonwering kan u veel energie besparen.


Door gebruik te maken van automatisch geregelde zonwering gedurende de zomer om uw woning koel te houden bespaart u aanzienlijk op energie kosten. Stel uw eigen screen samen. Bij ons heeft u de mogelijkheid uw screen te personaliseren en aan te passen aan uw woning.


Deze How laat je zien hoe je een screenshot maakt op je Windowscomputer.

Bij de elektrisch bediende screens is alles mogelijk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden uitgerust met licht- en windsensors waardoor het doek volledig automatisch op- en neer kan worden gelaten. Onder verticale zonwering vallen voornamelijk screens.


Wil je graag de verschillende mogelijkheden screens eens van dichtbij bekijken? Kom dan langs in een Winsol verkooppunt. Ontdek hier welk verkooppunt bij jou het dichtst gelegen is. De adviseurs van Belisol lichten hier een tip van de sluier. Wilt u uw overkapping uitbreiden met automatische zonwering?


Op de zonwering informatiepagina leest u meer over dit unieke systeem en vindt u tevens een informatie- en installatievideo. Kom ook eens langs in onze showroom voor een demonstratie van de overkapping zonwering en laat u adviseren door één van onze medewerkers. De meeste Brustor screens kunnen worden voorzien van een in de behuizing geïntegreerde motor. Deze is heel eenvoudig te bedienen met een schakelaar, een draadloze Somfy afstandsbediening of een automatische zonsensor. De reden hiervoor is de kleine compacte kast die weinig ruimte vrij heeft voor een band of mono bediening.


De huidige tijd vraagt meer om automatisch sluiten bij ongewenste zon of licht en automatisch openen bij teveel win regen of de wens om te genieten van de gratis warmte toetreding tot de woning. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts