donderdag 26 oktober 2017

Magis bombo

Dé Magis webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Kies uit producten vanaf € 4840. U krijgt direct een bevestiging.

Fauteuils tegen lage prijzen. User navigation on our Website. Heb je een bar of een hoge eettafel in je woning?


To learn more, see the Cookie Policy of Magis S. Deze barkruk eist direct je aandacht op door de stevige zitting en het strakke design. Magis Plaza levert u de complete Magis collectie en de Magis Me Too collectie tegen de laagste prijs. Magis Plaza is de officiële webshop, u krijgt hier vakkundig advies, uitgebreide service en ook kunt u hier verschillende showrooms vinden waar de producten van Magis zijn opgesteld.


Bezorging: Alle producten worden gratis thuisbezorgd.

In de aanbieding omdat deze Bombo barkrukken in deze uitvoering niet meer gemaakt worden (op=op). Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Een temperamentvolle strak vormgegeven barkruk die in hoogte verstelbaar is, zo kunnen we de Bombo Stool van Magis het beste omschrijven. Italiaans design uit de hand van niemand minder dan Stefano Giovannoni, de succesvolle Italiaanse architect en designer die naast meubilair ook veel huishoudelijke producten voor Alessi heeft ontworpen.


De bombo barkruk van magis italy is onderdeel van de bombo serie. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Magis - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.


Magis Bombo barkruk antraciet - by Stefano Giovanni - Italy. De wereldberoemde barkrukken Bombo van Magis zijn te gebruiken aan de traditionele bartafels, maar passen ook perfect bij een lage tafel. De zittingen van de Bombo Stool SDzitten zeer comfortabel, zijn gemaakt van slijtvast en makkelijk te reinigen ABS (kunststof). De comfortabele zittingen van de Bombo Stool SDzijn gemaakt van slijtvast en makkelijk te reinigen ABS (polypropyleen).


Ahrend sta tafels Magis barkrukken, de bombo barkruk heeft een opvallend en modern design. Het ontwerp is afkomstig van stefano. Ik verkoop deze volledige set in uitstekende staat. De magis bombo draaistoel is een ontwerp van stefano. De design barkrukken collectie van Magis bestaat uit verschillende varianten waarvan de bombo barkruk de meest bekende barkruk ter wereld is.


Stijlvol ontworpen door Stefano Giovannoni fleurt deze vrolijke barkruk met zijn speelse vormen de keuken op.

Een design barkruk van Magis koop je bij de designspecialist, fonq. MAGIS BOMBO DESIGNER TABLE PAIR. Bestel hier stoelen online. Magis is een echt Italiaans merk wat zonder regels meubilair ontwerpt.


Zo ook met de Bombo barkruk. Met de Bombo heeft Magis een prachtige barkruk in handen die hard op weg is om een echte klassieker te worden. Het design van de Bombo komt van Stefano Giovnnoni wie een kruk heeft ontworpen die functioneel is maar ook erg stijlvol is. De Bombo designbarkruk van Magis met een prachtig ontwerp is een echte eyecatcher in je interieur.


Hij is daarom namelijk te gebruiken voor zowel bar- als eettafel. De Bombo barkruk kenmerkt zich door zijn goede kwaliteit en is daarmee ook. Deze Magis bombo barkruk is een ontwerp van Stefano Giovannoni en opweg om een echte design klassieker te worden.


De chroom stalen draaivoeten van de Bombo Stool zijn oersterk en kunnen tegen een stootje. De Officiële Webshop voor Nederland. Hier vindt u de complete Magis en Magis Me Too collectie voor de beste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts