vrijdag 20 oktober 2017

Praxis sensorlamp

Bij Praxis vind je buitenlampen in heel veel soorten en van verschillende bekende merken zoals Paulmann, Philips of Massive. Ook kun je kiezen voor lampen van ons eigen merk Sencys. Zo kun je bij Praxis tuinverlichting kopen die past bij jouw wensen en jouw budget. Goed licht zorgt ervoor dat de dief kan worden herkend.


Hij zal snel het hazenpad kiezen, want een inbreker wil natuurlijk liever niet gezien worden. Met de buitenlampen met sensor van Praxis houd je ongewenst bezoek op afstand.

Deze sensorlamp is uitgerust met een actieve bewegingsdetector die hoge frequentie elektromagnetische golven ( GHz) uitzendt en de echo daarvan ook weer registreert. Zelfs de kleinste verandering activeert de gevoelige lamp. Detectie is zelfs mogelijk door deuren, ruitjes en dunne muren heen. Efficiënt, duurzaam en innovatief.


Meer levenskwaliteit, veiligheid en energiebesparing dankzij de intelligente sensor- en led-techniek van. De sensorlamp detecteert zowel het bewegings- als het lichtniveau met een automatische verlichtingstijd van seconden. Deze L 8LED IHF sensorlamp van Steinel is een digitale buitenlamp met een strak, modern ontwerp en een geïntegreerde, hoge frequentie sensor. Dankzij de verborgen, 160° iHF sensor, die een bereik van meter heeft, schakelt de lamp alleen in als er menselijke bewegingen worden waargenomen.


De GP sensorlamp Nomad LED is een handig lampje voor binnen.

De LED lamp is voorzien van een bewegingssensor, zodat iedere keer dat de lamp een beweging registreert, het lampje gaat schijnen. De bewegingssensor heeft een bereik van meter. U kunt er ook voor kiezen om de lamp constant aan of uit te zetten, dit doet u met behulp van de schakelaar. Buitenlampen met bewegingssensor zijn er bij GAMMA in alle soorten en maten. Bekijk nu ons aanbod buitenverlichting met sensor!


Een lamp met een bewegingssensor van KARWEI zorgt ervoor dat jij altijd in het licht staat! Bekijk hier de lampen met bewegingssensor van KARWEI! Je vindt ze allemaal bij Praxis. Jouw plafondlamp online kopen bij Praxis Niet alleen in de winkel kun je al onze lampen bekijken, we hebben ze ook allemaal op onze website staan.


Zo kun je in alle rust en wanneer het jou het beste uitkomt, de plafondlampen bekijken en vergelijken. Gewoon van achter je computer. Sensorlampen van bijvoorbeeld Steinel zijn van zeer goede kwaliteit. Meer informatie over deze innovatieve verlichtingsmethode vindt u in onze gids. De tijdloze HF- sensorlamp RS 1L (diameter 3mm) met E27-fitting voor lampjes tot max.


Het glas van mondgeblazen triopaalglas zorgt voor een gelijkmatige en zachte lichtverdeling. Info over sensorlamp binnen gamma. Resultaten van zoekmachines!


Wilt u gebruik maken van sensorlampen voor binnen?

Denk dan eens aan een nachtlampje met bewegingssensor. Met een sensorlamp van Steinel in uw omgeving hoeft u niet langer in het duister te tasten om de schakelaar te vinden en kunt u eveneens uw omgeving nauwlettend in de gaten houden. De verlichting geniet daarom ook populariteit bij zowel particulieren die hun woning in licht willen laten baden, als bedrijven die in risicogebieden gevestigd zijn. De meeste sensorlampen met een bewegingsmelder hebben de mogelijkheid om de brandduur in te stellen door aan een knopje te draaien.


Bij enkele modellen is het ook mogelijk om de gevoeligheid van de sensor in te stellen om te voorkomen dat de lamp ongewenst aan of uit gaat. Een sensorlamp plaatsen op een afgelegen locatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts