dinsdag 17 oktober 2017

Gordijnen laten maken den haag

Op zoek naar een goed adres voor maatwerk gordijnen? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie gordijnen op maat gemaakt. Wij hebben de Leukste Kindergordijnen van Nederland met een ruim assortiment Online.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label.

Ook voor het maken of vermaken van gordijnen en vitrages bent u bij de Haagsche Tailor op het juiste adres! Na een verhuizing of verbouwing is het soms nodig om gordijnen of vitrages in te korten of te verlengen. Wij kunnen met alle stoffen over weg en zorgen voor gordijnen van de juiste lengte en breedte. Wij maken de gordijnen met een enkele plooi, vlinderplooi (dubbele plooi), triple plooi.


Op een roede met ingestanste ringen, ook dat is mogelijk. En wat dacht u van het wave- gordijn ? Het voeren van gordijnen heeft alleen maar voordelen, geen nadelen. Het enige nadeel is dat het duurder is, dat dan.

Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn. Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Wij zijn Knip en klaar gordijn. Wij bieden een uniek concept voor het laten maken van gordijnen en vouwgordijnen.


Zelf kunt u stof kopen waar u maar wilt en wij kunnen daar voor u de mooiste gordijnen en vouwgordijnen van maken. Alles voor u op maat gemaakt. Wilt u de gordijnstoffen en kleuren in het echt bekijken? U kunt deze in onze showroom in Rijswijk komen bekijken, hier kunnen onze medewerkers u ook voorzien van gedegen advies en u verder adviseren, maar ook hebben we hier diverse voorbeelden van de gordijnen en alle gordijnkleuren hangen.


Gordijnen Den Haag , bezoek onze showroom. Woonmode: specialist in gordijnen uit regio Den Haag Bij Woonmode profiteert u van meer dan jaar ervaring op het gebied van gordijnen en woontrends. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de eigenschappen van gordijnstoffen en aanvullende informatie geven, bijvoorbeeld over de manier waarop u gordijnstoffen reinigt. Ze zorgen voor sfeer en maar houden tegelijkertijd ook vervelende verlichting buiten. Er zijn heel veel verschillende soorten raamdecoratie.


Voor elke soort kunt u bij ons terecht. Wij verkopen al ruim jaar onze stoffen op de Haagse Markt en sinds jaar hebben we ook een showroom in Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken. Kijkt u eens naar onze verschillende stoffen voor rolgordijnen.

Zo stel u zelf uw gordijn op maat samen naar uw wensen en exact passend bij uw interieur. Onze stoffen, die we in eigen beheer laten weven, zijn van de beste kwaliteit. We kunnen daarom ook gordijnen op maat maken.


Laat u verrassen in prijs en kwaliteit. Design, Direct Van De Makers. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger. BergBerg is de specialist in Den Haag , Scheveningen, Rijswijk. Woont u in Den Haag of omstreken en zoekt u een professionele kleermaker die niet alleen kwaliteit levert, maar ook gemakkelijk te bereiken is? De Haagsche Tailor is gevestigd in hartje Den Haag en dagen per week geopend.


U kunt bij ons terecht voor het vermaken, repareren en laten stomen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel. Bij Thuisin kan je alle gordijnen op maat laten maken. Zoals de verschillende stoffen in-betweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen en vitrages. In-betweens zijn ideaal om je kamer iets aan te kleden.


Ze laten licht door, maar geven je toch de nodige privacy. Niet zoveel licht als de vitrages. Wil je nog meer weten over gordijnen , het opmeten van de ruimte of over het op maat maken en laten plaatsen van gordijnen ? Kom dan eens langs in één van onze winkels. We laten je graag zien wat we voor jou in huis hebben.


Onder het genot van een kop koffie of thee word je uitgebreid geadviseerd door één van onze adviseurs. Bovendien kunnen we dan ook gelijk voor je opmeten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verkeerde afmetingen. We nemen alles voor je uit handen. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken.


We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 1 maatwerk en zorgeloze service bieden. Bovendien kan je gordijnen of raamdecoratie door ons laten inmeten en ophangen. Net zo makkelijk en dan weet je zeker dat het past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts