vrijdag 20 oktober 2017

Muur opbergers

Grote collectie opbergers vind je hier! Opbergers tegen de laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 340. Laat opbergdozen praktisch, mooi en duurzaam zijn. Met de nieuwe RABBLA serie vink je alle drie eigenschappen af.


Ze zijn ideaal voor een kledingkast of open wandmeubel, doordat ze flexibel en stapelbaar zijn.

Doordat de opbergers tegen vocht kunnen, zijn ze ook geschikt voor de badkamer. Manden voor aan de muur YOKOU LA REDOUTE INTERIEURS. Perfect voor een naturelle gekleurde touch in ieder interieur.


Op de grote interieurbeurzen worden er opvallend veel wandkastjes, kubussen en opbergers aan de muren getoond. Een trendy accessoire om je kale muur te decoreren met verschillende woonaccessoires. Deze details geven je woning sfeer en persoonlijkheid.


Hoe creëer je een stijlvol geheel aan de wand? Zo stel je geheel naar wens een opberger samen die past bij jouw wensen en opbergbehoeftes. Of je nu gereedschap of make-up een speciaal plekje wilt geven.

Voor iedere ruimte een gepersonaliseerde wandopberger. Met een muur kan je eindeloos veel kanten op. Het grote oppervlak is geschikt voor bijvoorbeeld een boekenkast of wandplanken.


Veel spulletjes, maar weinig opbergruimte, iedereen kent het wel. Wandopbergers hebben verschillende functies in het interieur. Ze kunnen letterlijk als opberger fungeren, maar daarnaast kunnen ze tegelijkertijd ook als wanddecoratie fungeren. Zo wordt je kale muur in de woon- of slaapkamer meteen opgefleurd. Zoveel moois, maar waar laat je het allemaal?


Ieder huis heeft een aantal goede opbergers nodig. Een paar waar je dingen in tentoon kunt stellen: een vitrine- of oude apothekerskast bijvoorbeel voor je mooiste schatten en servies. Maar teveel open opbergers oogt snel rommelig. Zorg dus voor genoeg deurtjes en laatjes.


Een andere plek in huis, waar heel veel speelgoed te vinden is, is de badkamer. De kinderen spelen heel de dag door, zelfs in bad of onder de douche. Daarom is het ook handig om daar na te denken over speelgoed opbergers. Denk aan opbergmanden of nylon zakken, die je aan de muur kunt ophangen, open boxen in bad.


Met onze decoratieve opbergers , zoals manden, kisten en dozen, lukt dit zeker. Decoratieve opbergers vind je bij ons in diverse materialen, stijlen, soorten en kleuren, dus er is altijd wel iets wat bij je smaak past. Ben je op zoek naar een praktische opberger ?

Bij fonQ vind je een groot assortiment aan functionele opbergers. Van opbergboxen met deksel die je goed kunt afsluiten tot exemplaren die je eenvoudig kunt stapelen: voor elk opbergprobleem is een passende oplossing! In de collectie van Curver en Allibert vind je veel praktische opbergers. Waardevolle spulletjes liever niet in bereik van kinderen? Bevestig dan een wandplank van Leen Bakker hoog op de muur , waar kinderen niet bij kunnen en je spulletjes zijn veilig.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In onze webwinkel bestel je direct online zonder verzendkosten (boven €5-) en direct verstuurd! Direct online opbergers bestellen.


Tip 2: hang magazines op aan de muur. Tijdschriften zijn stoflokkers. Om te zorgen dat ze minder stof vangen, kun je ze ook opbergen in een tijdschriftenrek aan de wand. Zo heb je meteen een blikvanger voor aan de muur.


Heb je een aantal magazines die echt te mooi zijn om weggestopt te worden? Waar laat je toch al het speelgoed van je kinderen! Bij ons vind je de leukste, mooiste en vrolijkste opbergers voor in de babykamer en kinderkamer. Van stoere opbergdozen van Sprouts tot aan echte design wandrekken van String Pocket.


Zo gaat opruimen nog een feestje worden! Richt de kamertjes in met een van onze vele opberg mogelijkheden. Berg je spullen goed op met opbergers. Of het nu om kleding, tuinkussens, boeken of kleine accessoires gaat, voor ieder opbergprobleem is een geschikte opberger te vinden. Op zoek naar trendy opbergers die leuk bij het interieur staan?


Dit is een hele leuke manier voor het presenteren van sieraden met een bohemian stijl. Hang kettingen en armbanden aan de horens van een schedel dat aan de muur hangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts