dinsdag 17 oktober 2017

Schaere spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Tot goedkoper dan in de winkel. Schaere Badkamerspiegels koop je eenvoudig online bij bol. Een scheerspiegel kan ook wel make-up spiegel of cosmeticaspiegel worden genoemd. Dit is vaak een klein, rond spiegeltje met een vergrotend effect en wordt vaak gebruikt voor precisiewerk bij het scheren. Gezichtshaar is de laatste tijd erg trendy, mits je de juiste look weet te creëren.


Deze spiegel uit de collectie van Mica Decorations is afgewerkt met een stoer touw. Hierdoor kan je de spiegel makkelijk ophangen. Een spiegel is niet alleen praktisch maar ook nog eens heel decoratief.

In ons assortiment vind je spiegels met muziek van de merken Schaere , The Diamond X Collection en Lux. Voor de spiegels van het merk Schaere bieden wij twee verschillende muzieksystemen aan. Een in Duitsland vervaardigd systeem met twee speakers of een instapmodel met één speaker. Beide systemen staan garant voor heerlijk luisterplezier!


Ze zijn in diverse kleuren en varianten verkrijgbaar. Hang je make-up- spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen. Verfraaien van uw huis met spiegels.


Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Met de Kruidvat Scheerspiegel kun je het goed zien. De dubbelzijdige spiegel is aan de ene kant keer vergrotend.


Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Gemakkelijk aan te sluiten op het hoofdstroomnetwerk en te bevestigen met het bijgevoegde montagemateriaal.

Sanitairwinkel kan u bijna alle merken badkamerspiegels leveren. De meest bekende of populaire spiegels treft u onderaan op deze pagina aan. Uiteraard kunt u ook via onze filters de gewenste spiegel vinden. Er bestaat een sensor die ervoor zorgt dat de spiegel automatisch aan gaat als je ervoor staat. Ook zijn er touch-sensorschakelaars waarbij je met een lichte druk op een sensor de verlichting kan activeren.


Het luxe paradepaardje van ons badkamerspiegel assortiment: de spiegel met geïntegreerd planchet. Eén kamer waar de spiegel niet mag ontbreken, is de badkamer. In veel dagelijkse activiteiten speelt de spiegel hier een grote rol. Zo gebruiken mannen de badkamerspiegel om zich netjes te scheren , terwijl vrouwen er een blik inwerpen tijdens het opmaken. Waarvoor wil ik de spiegel gebruiken?


Het antwoord op deze vraag bepaalt vooraal de grootte van de spiegel. Moet de badkamerspiegel enkel dienen om je haren te kammen, dan is een kleine aparte spiegel boven de wastafel voldoende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts