dinsdag 10 oktober 2017

Jaloezie 16 mm

Bestel nu jaloezie 16MM dikte in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Shop nu makkelijk en snel online.


Jaloezie 16 mm

In diverse kleuren leverbaar. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Horizontale aluminium jaloezieën 16mm worden ook wel micro- jaloezieën genoem ze zijn een versiering voor ieder raam!


We gebruiken hoogwaardige componenten waardoor u vele jaren plezier van deze raamdecoratie zult hebben. Omdat de lamelbreedte gering is kunnen dit soort jaloezieën ook geplaatst worden op deuren of draai-kiep ramen. De lamellen staan redelijk dicht op elkaar.


Jaloezie 16 mm

Aluminium jaloezieën van mm zijn perfect voor smalle ramen. De lichtinval is hierdoor wat beperkter en je hebt dan ook meer privacy. Ze zijn goed te gebruiken in vochtige ruimtes, waaronder de badkamer. Smalle en elegante jaloezieën met een verfijnde uitstraling door de lamellen van 16mm en een extra smalle bovenbak (S) van 19x20mm (HxB).


De aluminium jaloezie 16mm is dankzij de dunne lamellen erg geschikt om op bijvoorbeeld draaikiepramen of openslaande deuren te monteren waar het handvat of de klink voor de jaloezie langsgaat. Daarnaast kunt u de jaloezieen ook met spankoorden bestellen zodat u deze ook aan de onderzijde vast kunt zetten. De jaloezieën hebben een lameldikte van maar liefst mm. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door.


Jaloezie 16 mm

Het product wordt standaard geleverd met tuimelstang en trekkoord. Op het complete product is een garantie van jaar van toepassing. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Deze aluminium horizontale jaloezieën zijn voorzien van een zijdeglans. Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren.


Ontdek ons unieke assortiment jaloezieën. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 1producten vanaf € 100. Ook bepaalt u welke opties uw jaloezie krijgt.


Een jaloezie met een PerfectFit frame is de oplossing voor kozijnen waar niet in geboord of geschroefd mag worden. PerfectFit, ook wel SmartFit genoem is een aluminium frame compleet met raamdecoratie, wat met steuntjes tussen de glaslatten van het raam geklemd wordt. Bent u op zoek naar mm aluminium jaloezieën ? Jaloezie mm met PerfectFit frame.


Onze aluminium jaloezieen zijn makkelijk te monteren en passen in ieder kozijn. De fabrieksgarantie op de jaloezie is jaar, de garantie komt te vervallen bij een oppervlakte welke groter is dan 5m2. Budget aluminium jaloezieën mm. Onze horizontale houten jaloezieën 25mm breed zorgen voor een heerlijke sfeer in elk interieur.


Houten jaloezieën mm met ladderband is ook een optie, u kunt kiezen uit diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts