maandag 9 oktober 2017

Gelaagd glas 44 2

Dé specialist op het gebied van meubelbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.

Zoek naar gelaagd glas op de nieuwe KensaQ. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. Het glas in deze groep is gehard en gelaagd. Niet gehard helder glas als binnenlaag.


Dit houdt in dat als het breekt, het vergruist in duizenden blokjes glas maar de blokjes bij elkaar gehouden word door de folie die ertussen zit. Hier kunt u geheel zelf uw gehard- gelaagd veiligheidsglas samenstellen. De type geven aan hoe dik de lagen zijn en uit hoeveel folielagen het glas bestaat.

Bij gelaagd glas kunt u kiezen uit verschillende type glas. Hieronder kunt u eenvoudig de breedte en de hoogte van uw gelaagd glas ingeven. Vervolgens kunt u kiezen tussen scherpe randen of geslepen randen. Mocht u niet precies weten waaruit 44. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof.


Gelaagd glas is veilig glas dat bestaat uit twee of meer ruiten. Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas. Bijvoorbeeld: gelaagd glas (3) betekent twee ruiten van mm dik met daartussen één folielaag, ( 4 ) betekent twee ruiten van mm. Gelaagd veiligheidsglas wordt standaard onafgewerkt geleverd. Indien gewenst kunnen wij het glas voor u laten bewerken.


Kijk voor afwerking van gelaagd glas bij glasbewerkingen. Hiervoor heeft het glas een minimale dikte van 44. Vind gelaagd glas het nu op Kensaq. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het wordt vooral toegepast waar het glas niet helemaal mag verbrokkelen als een breuk ontstaat.


Het folie houdt het glas bij. Gelaagd enkel glas wordt in de producttitel bijvoorbeeld als volgt benoemd: 44.

Dit betekent dat er twee glasplaten van 4mm tegen elkaar zijn gezet met daartussen kunststof folies. Gehard- gelaagd veiligheidsglas is uitermate geschikt als inbraakwerend glas of als bescherming tegen doorval bij breuk. Door het aantal glasplaten en folies te veranderen, verkrijgt men verschillende toepassingen. Dubbel glas gelaagd buiten betekend dan ook dat de buitenzijde letselwerend of doorvalveilig is.


Bij breuk zorgt de folie er voor dat de glasstukken op hun plaats blijven. Hierdoor behoudt de glasplaat zijn functie tot het wordt vervangen. Tel bij gelaagd glas de dikte van de glasbladen bij elkaar op, de massa van de folie is ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts