dinsdag 10 oktober 2017

Luxe slaapkamer interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Boek het Hotel Luxer , Amsterdam. Reserveer online, laagste prijzen. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts.


Gegarandeerd de laagste prijs. De inrichting van je slaapkamer is uiteraard zeer persoonlijk.

Veel van je vrienden en familieleden weten exact hoe jouw woonkamer is ingericht, maar zullen niks weten over de inrichting van de slaapkamer. Dat er qua inrichting van de slaapkamer veel verschillen zijn, tonen de. De slaapkamer is de plek waar u de dag afsluit en waar u de dag vervolgens weer begint. Ondanks dat u misschien de meeste tijd in deze ruimte doorbrengt met uw ogen dicht, wil dat niet zeggen dat de uitstraling van een slaapkamer niet belangrijk is. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht.


Uiteraard kan de slaapkamer ook perfect aansluiten bij de rest van het luxe interieur. Dus ook daar kies je voor landelijk of industrieel, voor luxe dus. Wat in de landelijke slaapkamer zeker belangrijk is, is de verlichting.

Wel eens aan kaarslampen gedacht, voor dat romantische effect? Toppunt van luxe : een jacuzzi in de luxe slaapkamer. Hoe gaaf is dit: een ingegraven jacuzzi in je slaapkamer. Met dit element maak je jouw slaapkamer in een klap super luxe.


In luxe huizen zien we tegenwoordig ook steeds vaker dat men een vrijstaand bad plaatst in de slaapkamer , om een luxe gevoel te ervaren. In een slaapkamer moet je tot rust kunnen komen en dat doe je het beste in een interieur dat past bij je persoonlijke stijl. Bij het gevoel van luxe , hoort ook een beetje het gevoel van rust.


Hou de verdere inrichting dus rustig. Kies voor egale muren in één kleur, pasteltinten zorgen vaak ook voor een rustieke uitstraling. In combinatie met mooie verlichting zal je slaapkamer als een echte oase van rust gaan aanvoelen. Bij een exclusief interieur , staan uw persoonlijke behoeftes centraal. Het is namelijk het belangrijkste dat u zich thuis voelt en zich prettig voelt bij de gekozen inrichting.


Het interieur in uw woonkamer krijgt hierdoor een persoonlijk karakter. Bij de woonkamer inrichten zijn een aantal zaken belangrijk. Kledingkasten vanaf €2online.


Is de slaapkamer groot genoeg dan kan er zelfs een badruimte in worden geplaatst. In de meeste huizen is de slaapkamer op de eerste etage gesitueerd.

In een bungalow en in een appartement zijn alle vertrekken op dezelfde etage. Een luxe slaapkamer wordt ook vaak voorzien van een glazen buitenwand. Dark bathrooms can infuse drama, confidence and boldness to any interior scheme,.


De suite maakt deel uit van een twee verdiepingen tellend penthouse appartement en is ingericht met meubelen van het Italiaanse Minotti en verlichting van Vitra en Marset. Luxe slaapkamer inspiratie met garderobekamer. Nu de zomer volop aan de gang is krijg je vast de neiging om steeds meer buiten te gaan leven.


Maar vergeet niet dat je ook binnenhuis best mag zorgen voor een fijn zomergevoel. Dit doe je onder andere met een zomerse interieur make-over. Wat deze slaapkamer ook anders maakt dan andere slaapkamers , is dat het twee niveaus heeft. Via een klein trapje is een hoger niveau te bereiken waar je kan loungen en genieten van de kunst aan de muur. Een grote glazen wand verdeelt de slaapkamer in deze twee gedeeltes.


Dit benadrukt het luxe van deze slaapkamer nog ietsjes meer. Deze prachtige vloer geeft de slaapkamer een luxe uitstraling, wat eigenlijk ook past bij het bed en de kasten. Boven het bed hangt een grote schilderij met een grote dikke goudkleurige lijst. Slaapkamer met donkere bruine houten vloer.


Je slaapkamer inrichten is erg leuk om te doen. Je lekker voelen in je eigen slaapkamer is dus wel zo prettig, en de inrichting van de slaapkamer is erg bepalend. Op zoek naar een Interieurarchitect?


De beste interieurarchitecten in een duidelijk overzicht gepresenteerd met de mooiste projecten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts