donderdag 4 oktober 2018

Canvas 15x15

Bestel nu jouw canvas in wensformaat. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Mijn geboortedatum is: Hierbij verklaar ik dat ik jaar of ouder ben en legaal alcohol mag kopen.


Hobbystunter heeft een compleet assortiment Stamperia, Acrylblokken, Diamond Dotz, Tim Holtz, Decoupage Papier en meer.

Ga naar winkelwagen Winkel verder. Canvas Paneelhart, voor acryl- en olieverf. Hierdoor zijn de zijkanten volledig beschilderbaar. Greenleafs Katoenen Schildersdoek 15xAchterkant geniet stuks De Greenleafs doeken zijn voorzien van een mooie zwaar spieraam in firwood en bespannen met een maar liefst 4grams dubbel geprepareerd katoen doek. Het is het zwaarste doek in deze klasse schildersramen en met een fijn medium oppervlak.


Gebruik je creativiteit en maak drie leuke kleine kunstwerkjes om bijvoorbeeld aan iemand cadeau te geven. Shop deze schildersdoeken online. De canvas kun je in verschillende formaten bestellen.

Jouw foto wordt met milieuvriendelijke inkt geprint op een canvas doek van de beste soort. Bij de productie wordt de canvas op ambachtelijke wijze gemaakt, met oog op de beste kwaliteit. Hier bestel je eenvoudig en snel je mooiste foto´s gedrukt op canvas. Een stijlvolle versiering voor aan je wand. Maar ook een gewaardeerd fotocadeau, bijvoorbeeld om te geven op een bruiloft, een verjaardag, bij een geboorte, een jubileum.


Op Fotoprints 15xontvang je al vanaf stuks volumekorting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst volumekorting! Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkhei dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-werkdagen (maandag-vrijdag).


NL 3dagen retourneren 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Het verschilt per creatie wat voor schildersdoek je nodig hebt. Er zijn schildersdoeken van katoen, canvas en linnen.


De katoenen uitvoering is wat elastisch en daardoor geschikt voor dunne verflagen en voor kortdurende toepassingen. Tot onze opties voor jouw foto behoort onder andere een canvas voor buiten (kleurvast in alle weersomstandigheden!), een panorama canvasdoek en een drieluik, meerluik en andere effecten. Ben je op zoek naar een origineel geschenk waarop je je foto kunt laten bedrukken?

Maar de auto van papa is natuurlijk veel groter en indrukwekkender. Op dit canvas doek staat de. Laat je mooiste foto op canvas drukken! Op echt schilderslinnen voor de beste kwaliteit. Uniek en origineel cadeau!


Een foto op canvas wordt gedrukt op échte schilderslinnen en is dus van hoge kwaliteit. Het doek wordt met liefde handmatig bevestigd op een houten frame voor het allerbeste resultaat. Een canvas met eigen foto als cadeautje.


SCHILDERSDOEKEN, GESPANNEN OP HOUTEN LATTEN. De speciaal gestoomde houten latten krimpen nauwelijks maar buigen wel iets mee, terwijl ze toch stevig zijn. Add 16xcanvas prints to your home – particularly in living rooms and dining rooms – to make a statement.


Start by uploading your photos to customize.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts