donderdag 4 oktober 2018

Bronzen vogels

Voordelig gereedschap van Redbrick Klantenservice op maat. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. In deze categorie zit u goed!

Deze vogel beelden zijn evenals onze andere dierenbeelden zeer mooi gedetailleerd afgewerkt. Onze collectie bronzen beelden omvat veel vogels , waarbij herkenbaarheid en beweging centraal staan. Ze zijn alle met liefde en oog voor detail gemaakt. Vogel beeldjes van bronzen musjes en andere kleine vogeltjes.


Kleine bronzen vogeltjes kopen? Ook is het mogelijk om sommige bronzen vogeltjes op een sokkel te monteren met hierop een tekstplaatje bevestigd met persoonlijke tekst. Koop en verkoop bronzen vogel eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bekijk het bord bronzen vogels van ggarthoff op Pinterest. Bronzen dieren en vogel beelden. Van bronzen paardenbeelden, bronzen stieren en koeien beelden, bronzen arenden, uilen beelden, bronzen vogels tot inheemse en.


Wat is er leuker dan een mooi vormgegeven vogel , toonbeeld van flexibiliteit en wendbaarhei omgezet in een zwaar solide materiaal als brons? Beeldjes van bronzen vogels vindt u in galerie Terbeek. Met een bronzen vogel tovert u uw dressoir, woonkamer, of andere ruimte om tot een weelderig gedecoreerde omgeving. Je kunt de vogels (en andere dieren) komen bezichtigen in De Paardenstal, Bronsgieterij en Kunstatelier. Het is ook mogelijk om een vogel of ander dier in opdracht te laten maken.


Alle beelden worden geleverd met bijbehorend certificaat. Je kunt ze ook waar je bijstaat laten veranderen of anders laten patineren. Veel van de bronzen beelden “ vogels en mensen” kunnen in de tuin gezet worden en worden daarom met een standaard (1cm) geleverd.


Wij verkopen bijna alle dier en vogelsoorten. De meeste kunstwerken zijn zowel in groen als in bruin brons verkrijgbaar. Groot gamma aan bronzen vogels , reiger in brons, bronzen aren duif,.

Het materiaal “brons” maakt het mogelijk de kleur, vorm en beweging van vogels in een beeld te vangen. Vogels spreken tot de verbeelding. De vogels zijn geschikt als tuinbeelden. Euro bij een bestelling vanaf €7- geen verzendkosten binnen.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Voor Coos vormen dieren, vooral vogels die zij bijna dagelijks buiten ziet, een bron van inspiratie. Maar ook de schoonheid van de mens laat Coos niet onberoerd. Haar beelden zijn een realistische weergave, maar hebben toch een eigen karakter.


De mogelijkheden die het materiaal en het patineren bieden worden ten volle uitgebuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts