donderdag 8 augustus 2019

Kunststof waterbakken

De grootste collectie regentonnen hier! Regentonnen tegen de laagste prijzen. Waterpompen voor beregening- systemen en div. Koop hem nu voor euro;4gratis verzending en retour (binnen dagen) bij vidaxl producten. Economische waterbak die snel schoon te maken is.


De GSL snel afvoer waterbak.

De kunststof waterbak is een uniek product. Deze waterbak is gemaakt van hoogwaardig kunststof , zodat de bak niet kan wegroesten. Met zijn verplaatsbare vlotterkap kan deze drinkbak op elk gewenst punt worden aangesloten op de waterleiding. Welkom op kunststofvijverbakken.


Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk.


Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat.

Waterbakken van sterk polyethyleen, vorstbestendig. Hoe groter de inhou des te minder vaak hoeft er water bijgevuld te worden. Deze bakken worden normaliter ingegraven in de tuin.


De maten en 88cm zijn ook geschikt om deze te plaatsen boven de gron in combinatie met een cover die over de bak komt. Meuwissen Agro Kuip 2liter. Deze kuip is zeer geschikt als waterbak voor een waterornament maar ook als zandbak of vijver te gebruiken.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. In onze lichte kunststof potten kun je je waardevolle planten moeiteloos naar een beschermde plaats vervoeren voor overwintering. Deze thermodrinker wordt geleverd compleet met inzetemmers en verschillende drijvers.


Voor eenvoudige montage heeft de waterbak montagegaten aan de onderzijde en achterkant. De bodem van deze vorstbestendige waterbak heeft een grote rubberen. Voordelige plastic bakken, kunststof bakken en magazijnbakken. Nieuw en gebruikt, direct uit voorraad leverbaar. Heeft u een watertank nodig?


Bij Tankgigant leveren we ALLE soorten kunststof water tanks. Direct uit eigen voorraad ! Beregening- en drukopvoerpompen voor waterleiding en div. Levering binnen uur mogelijk.

Gratis verzending vanaf 2-. Vers water is ook voor onze huisdieren van levensbelang. De Torus waterbak bestaat uit voor levensmiddelen goedgekeurd kunststof en functioneert door slimme. Uit hoogwaardig kunststof AQUATHAN. Deze drinkbak is geschikt voor: Een Suevia kwaliteits product.


Wil jij jouw hond voorzien van water of hondenvoer tijdens een autorit? Deze voerbak of waterbak is ideaal! Wanneer je deze bak gebruikt voor het water voorkom je dat het water door de auto heen klotst. Dit komt doordat de waterbak een speciale rand bevat die het water tegenhoudt. Bakken van kunststof zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


De kleine bakken zijn olie en zuurbestendig en van een veel betere kwaliteit dan elders op de markt. Sterke kwaliteit bakken voor een zeer betaalbare prijs gaan jaren mee en zijn absoluut niet te vergelijken met de wegwerpbakken die andere bedrijven aanbieden. Ik zocht naar oude badkuipen (enkel nieuwe gevonden) of een kuntstofbak zonder kraantje aan.


De vlotter is ingebouwd in een kunststof behuizing om beschadiging door dieren te voorkomen. Ons enorme kunststof regenton is te koop via webwinkel en in onze showroom en winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts