dinsdag 6 augustus 2019

Lijstenmakerij tilburg

Alle vacatures in Tilburg. Pienprent lijstenmakerij is gevestigd op de Besterd in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen zeer veel verschillende houten, aluminium- en wissellijsten leveren. Tevens zijn wij dealer van BARTH lijsten.


Deze website maakt gebruik van cookies.

Klik hier voor meer informatie. Zo passen de lijsten optimaal bij uw inrichting. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in TILBURG ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Capricorn lijsten is een lijstenwinkel waar je terecht kunt voor vrijwel alle inlijstwerkzaamheden maar ook voor schilderijen, zeefdrukken, posters, compleet ingelijste wanddecoraties, spiegels en ophangsystemen.


U kunt voor de deur parkeren. Op het Besterdplein op 2meter vanaf Contrast, gratis parkeren na 15. Bus lijn stopt op Besterdplein en Besterdring.

Met een professionele visie op kwaliteit en uitstraling, wordt met grote betrokkenheid samen met u gezocht naar een aantrekkelijke en de beste inlijstoplossing voor uw werk. Een lijst staat namelijk in dienst van het kunstwerk. PienPrent is een ambachtelijke lijstenmakerij , gespecialiseerd in maatwerk. Geef u wensen aan ons door en wij doen u een passende offerte. Door op de juiste manier gebruik te maken van zuurvrije verouderingsbestendige materialen kunnen we een conserverende inlijsting voor u verzorgen.


Lange Nieuwstraat 4Pienprent. Bij ons kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! U wilt: Direct bestellen: ga hier direct naar onze webshop. Advies: voor deskundig en vrijblijvend advies kunt u terecht in onze winkel.


Zelf ontwerpen: klik hier om zelf uw inlijsting samen te stellen met. Het ontwerpen en op maat maken van lijsten is ons ambacht. Wij zorgen dat alle lijsten voor u op maat worden gemaakt. Binnen ons assortiment vallen uiteraard ook de standaard maten van goede kwaliteit. Als lijstenmaker verzorgen we natuurlijk ook de restauratie van lijsten.


Een fotolijst, posterlijst, passe-partout, wissellijst of baklijst op maat? Houten, aluminium, kunststof en maatwerk lijsten in alle afmetingen. Ook als het om hun eigen carrière gaat.

Ondertussen zijn wij al meer dan jaar een begrip in Den Bosch en wijde omgeving en werken we met vakkundige medewerkers. Tilburg heeft een inwonersaantal van ongeveer 180. De meest volledige site met ruim 66. Lijstenmakerij in Tilburg. U kan tevens lijsten offertes aanvragen in tilburg en lijsten producten zoeken.


Als bedrijf kunt u ook witgoed huren persberichten of gespecialiseerde supermarkt persberichten versturen. Bent u werkzaam in lijsten bedrijf in de regio tilburg ? Zelf Inlijsten - Hilversum - Fotolijsten - lijstenmakerij is o. Zelfinlijsten is al jaren een gerenommeerde webwinkel op het gebied van lijsten. Een toepasselijke term op het gebied van onze lijstenmakerij. De lijstenmakerij van Amersfoort Art biedt een grote collectie lijsten met veel verscheidenheid.


Wij geven u graag advies om uw werk nog beter tot zijn recht te laten komen. Ook beschikken wij over een inlijst service voor ondernemingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts