vrijdag 9 augustus 2019

Ronde spiegel zonder lijst

Spiegel zonder lijst kopen? Eenvoudig online te bestellen in stappen. Snelle levering, zelfs binnen werkdagen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing.


Dubbel glas van hoge kwaliteit.

Triple HR Glas van hoge kwaliteit. Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ronde spiegels zijn immens populair.


Je komt ze dan ook op veel plekken tegen: als badkamerspiegels, in trendy restaurants, in woonkamers en zelfs op kantoren. Dit bestel je direct bij je spiegel. Bent u op zoek naar een ronde of een ovale spiegel , die prachtig bijdraagt aan uw interieur en er daarnaast.


Een ronde spiegel geeft soms net die leuke originele twist in uw badkamer of toiletruimte.

Een tikje anders, maar juist daarom zo leuk! De ronde spiegels uit de Basic serie van Wiesbaden bevatten geen verlichting of verwarming, maar zijn functioneel en van uitstekende kwaliteit. Deze ronde Basic spiegel is prachtig, juist vanwege zijn eenvoud. Deze spiegel is van het merk House Doctor.


De messing kleurige lijst om de spiegel geeft een stijlvolle uitstraling. Een leuke tip is om meerdere ronde spiegels in verschillende formaten en kleuren bij elkaar te hangen. Maak een keuze uit onze selectie. Passen de standaardmaten niet? Met een verwarmingselement kan de condens op de spiegel op een sanitair spiegel worden tegengegaan.


Met of zonder een facetrand Misschien vind je een facetrand heel mooi passen bij jouw spiegel met ronde hoeken. Creëer zo je eigen spiegelwand! Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage.


Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Lijsten in alle kleuren en materialen. Levertijd We doen er alles aan om dit.


Het ophangsysteem wordt voor je gemonteerd op de spiegel.

De keuze is aan u, wij presenteren u graag ons online assortiment van onder andere DeKnudt, een Belgische leverancier die de spiegel benadert als een waar designobject. Wiesbaden Sigid spiegel aluminium lijst 120xDeze bijzonder fraaie spiegel is van het merk Wiesbaden, dit merk staat garant voor kwaliteit en design. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. De spiegel kunt u overal in uw huis plaatsen en is een echte blikvanger.


En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker.


Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts