woensdag 14 augustus 2019

Pilat & pilat

Pilat & pilat

Vind pilat en pilat tafel het nu op Kensaq. De verscheidenheid aan ontwerpen zijn de uiteenlopende karakters in deze familie. Wat ze bindt is de pretentieloze aard en vanzelfsprekende verschijning die ze aan de dag leggen. Familie vormt dan ook een belangrijke spil binnen het bedrijf: niet voor niets krijgt ieder meubelstuk de naam van een familielid. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen.


Maak snel een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser Wageningen. PilatPilat meubels en accessoires: stoer, Fries en duurzaam. Naast massief hout wordt in de ontwerpen gebruik gemaakt van roestvrij staal, geëpoxeerd metaal en gelakt MDF. Daarmee laten zij zien hoe gevarieerd hout voor de dag kan komen.


Hout kan wild zijn, vol nerven zitten en soms heel ingetogen zijn. Bij de leukste woonwinkel in Frieslan Alle Pilat , vindt u de mooiste meubelen die u naar eigen smaak en stijl kunt samenstellen. De heldere vormen met een basis van eenvoud en rijke afwerking in de diepe kleurtinten van massief hout. Door de ambachtelijke manier van meubel maken leveren. Het design is helder een eenvoudig, de afwerking en de materialen zijn rijk.


Het hout wordt speciaal bewerkt, gebakken of gerookt. Waar vind ik gratis producten? Dit resulteerde in een vruchtbare samenwerking.


Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Het is maar goed dat de familie Pilat zo groot is. Dat is centraal in Nederlan makkelijk te bereiken en parkeren op eigen terrein. Klik voor adres, route en openingstijden op onderstaande link.


De massief houten producten uit de Famylje Collection, waarin de Friese naam voor familie is verwerkt, bestaat uit duurzame en tijdloze producten. De meubelen van dit merk schitteren in hun eenvoud en hebben een tijdloos design. Het merk werkt met vier soorten hout: eiken, walnoot, esdoorn en iep.


Koop en verkoop pilat pilat eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Hout: Eiken, Esdoorn, Iepen en walnoot. Eetkamertafels, salontafel, kasten en bijzettafels worden gemaakt van massief hout. Eiken, iepen, esdoorn en walnoot worden vervaardigt tot mooi design meubels.


Pilat & pilat

De meubels worden onderhouden met olie of zeep, wat tevens de kleur van het hout bepaald. In onze showroom vindt u de massief houten meubelcollectie onder de naam Famylje Collection. De herkenbare krachtige horizontale en verticale lijnen zorgen voor natuurlijk evenwicht. De zichtbare houtverbindingen zijn een graag gezien en overtuigend detail.


Maar ook warm, rijk en vertrouwd. Niet voor niets krijgen alle modellen de naam van een familielid. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. De ontwerpen zijn tijdloos en Scandinavisch sober. Materialen als massief eiken, walnoot, iepen of esdoornhout geven een warme touch.


Pilat & pilat

Weet nog dat een 18-eeuwse kast de inspiratie was voor de Meint serie. De collectie wordt gekenmerkt door duurzame, houten meubels waarin kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts